Ultima zi la eMAG cu prețuri ca de Black Friday: Samsung S10 la mare reducere

Ultima zi la eMAG cu prețuri ca de Black Friday: Samsung S10 la mare reducere

Știi ce-a băgat eMAG după Black Friday? Reduceri ca de Black Friday. Campania se numește Crazy Sale și prețurile sunt cum te-ai aștepta: mici.

Campania de Black Friday la eMAG s-a terminat în noaptea de 16 noiembrie, la ora 2. Dar au continuat cu reduceri în campania Crazy Sale. Cele mai tari reduceri din ziua de Black Friday s-au dat, chiar în primul minut, dar au rămas o mulțime de alte produse cu preț mai mic. Sunt chiar și vouchere la Blue Air, dar și telefoane Samsung cu preț bun.

eMAG cu reduceri bune chiar și azi

Samsung Galaxy S10 e versiunea cu ecran mai mic din seria lansată la începutul anului, dar are hardware beton. Acest model din oferta eMAG are o reducere de 30% și are 128 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. Telefonul are trei camere foto principale, un ecran de 6,1 inci Dynamic AMOLED și are acum cel mai bun preț. Îl poți cumpăra cu reducere.

LG are un televizor LED Smart, cu o diagonală de 139 cm, cu o rezoluție 4K Ultra HD și suport HDR. Compania spune că televizorul aafișează culorile la o precizie de aproape 100%, chiar și la un unghi de peste 60 de grade. Este disponibil la preț bun aici.

Ca să nu stai cu carnea la cald, poți să alegi o combină frigorifică Indesit cu 335 litri volum, clasa de energie A+ și-o înălțime de 187 centimetri. O găsești în campania de reduceri.

Un laptop care se remarcă este ASUS ROG Strix cu Intel Core i7. Are ecran de 15,6 inci Full HD și 8 GB de memorie RAM. Totodată, laptopul are și 256 GB stocare pe SSD și o placă grafică Nvidia GTX 1660Ti. Prinzi acest produs la super preț.

Televizoarele Samsung sunt nelipsite din oferta eMAG. Acum,e ofertă la un TV cu 108 cm diagonală, rezoluție 4K și sistem de operare Tizen. Uite reducerea aici, ca să fie mai ușor.

iPhone Xs a ajuns la preț mai mic. E mai ieftin. E vorba de modelul cu 64 GB spațiu de stocare, ecran de 5,8 inci și două camere foto. Îl prinzi cu preț excelent aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI