14 nov. 2019 | 10:59

Truc pentru Black Friday la eMAG: cum prinzi reducerile înaintea altora

ACTUALITATE
Truc pentru Black Friday la eMAG: cum prinzi reducerile înaintea altora

În mai puțin de 24 de ore, eMAG dă drumul promoțiilor de Black Friday. Și ar fi bine să ții cont de niște sfaturi. Așa nu ajungi în situația în care altcineva pune mâna pe produsul pe care tu-l urmărești de luni bune.

Ediția 2019 de Black Friday de la eMAG se anunță una spectaculoasă. Uită-te numai la ce au făcut chinezii. Și n-ar fi exclus ca povestea să se repete și-n România. Imaginează-ți că, odată dat startul promoțiilor de Black Friday, sunt mii sau poate zeci de mii de oameni care urmăresc site-ul în același timp cu tine.

Ca să nu te trezești cu mesajul „stoc epuizat”, ar fi bine să ții cont de câteva sfaturi.

Cum să nu ratezi Black Friday la eMAG

Imaginează-ți că ești pe site, ai văzut produsul dorit și-l pui în coș. Dar, când să dai click pe „trimite comanda”, îți dai seama că nu ești logat sau că nu ai completat toate câmpurile necesare. Când ai în față o promoție, trebuie să te miști repede și să ai totul pus la punct.

În primul și în primul rând, dacă vrei să ai succes de Black Friday la eMAG, va trebui să știi ce vrei să cumperi.

eMAG vine anul acesta cu milioane de produse reduse. Ai de la electrocasnice până la telefoane și alte accesorii inteligente. N-ar fi rău să-ți faci o listă înainte, ca să te duci fix la țintă și să știi ce să cauți rapid și eficient.

Contul trebuie să fie pus la punct

Odată ce ai făcut acest lucru, e bine să fii la fel de sigur că ți-ai completat toate datele necesare în cont.

De la nume și prenume la adresă de livrare și orice alt detaliu care te-ar putea întârzia la momentul Black Friday ar trebui să fie deja în cont. Astfel, tu va trebui doar să arunci o privire rapidă pe detalii înainte să treci la pasul următor. La adresă, cel mai bine o introduci pe cea unde crezi că vei fi când vine comanda.

eMAG promite că livrează rapid, așa că asigură-te că vei comanda acasă, dacă ești acasă, sau la muncă, dacă știi că lucrezi în următoarele zile.

Dacă nu vrei să comanzi din fața unui laptop sau PC, poate ar trebui să te gândești să instalezi aplicația eMAG. Ai totul la îndemână direct în telefon și poți comanda de oriunde te-ai afla.

Nu uita nici de detaliile cardului bancar. Pentru asta, trebuie să ai detaliile salvate deja în cont și, evident, să te asiguri că ai bani pe card. Ține minte că promoții bune și oferte apar pe tot parcursul perioadei de Black Friday.