Telefoanele Samsung cu preț atât de bun, că o să uiți de modele premium

Telefoanele Samsung cu preț atât de bun, că o să uiți de modele premium

Pe fondul problemelor pe care Huawei le are cu America și cu Google, Samsung a devenit principala alegere. În România, am căutat câteva modele cu preț excelent.

Modelele pe care le-am adunat aici au un preț de sub 2.000 de lei și, de multe ori, chiar mult mai mic de atât. Sunt telefoane Samsung pe care le-ai putea folosi lejer în următor an sau chiar următorii doi ani. Au un hardware bun, o cameră foto decentă și sistemul de operare poate ține pasul.

Telefoane Samsung cu preț excelent

Samsung Galaxy M20 e unul dintre telefoanele care te impresionează cu prețul. Are 4 GB de memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un ecran de 6,3 inci Full HD+. Totodată, folosește port USB-C pentru încărcare și transfer date. Îl poți găsi aici cu preț redus.

Dintr-o serie pregătită de Samsung pentru acest an, n-ai cum să nu remarci Galaxy A50. E un smartphone cu 4 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și un ecran AMOLED de 6,4 inci Full HD+. Rulează deja Android Pie cu interfața Samsung și beneficiază de trei camere foto principale. Îl poți găsi aici cu reducere.

Din 2018, Galaxy A9 de la Samsung încă se ține bine. Acest telefon a fost primul al producătorului care să aducă toate camerele foto pe care acum le vezi pe celelalte telefoane. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și o baterie de 3.800 mAh. E unul dintre telefoanele pe care le poți alege fără bătăi de cap. Îl poți cumpăra de aici.

Cel mai bun telefon Samsung, cu preț mic, este Galaxy A70. Are 6 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare, un ecran AMOLED de 6,7 inci Full HD+ și trei camere foto principale, cea mai mare având 32 megapixeli. Bateria este de 4.500 mAh și cu o așa capacitate ar trebui să-ți ajungă pentru tot felul de sarcini. Îl poți cumpăra cu cel mai bun preț de aici.

Citește și: