Telefoane Samsung și Huawei, la preț uimitor: ce reduceri masive sunt

Telefoane Samsung și Huawei, la preț uimitor: ce reduceri masive sunt

Samsung și Huawei sunt companiile care domină piața Android. Se bat și pe primul loc, se bat și în modele de telefoane. Am adunat câteva reduceri, ca să te bucuri de scăderile de preț din ultima vreme.

Toamna va fi plină de telefoane bune. Toți marii producători se grăbesc să aibă ceva pe piață înainte de Crăciun. Totuși, tocmai aceste lansări duc prețurile în jos pentru telefoane deja existente. De la Samsung și Huawei am căutat câteva modele, nu doar flagship, pe care să le alegi. Au reduceri, prețul e mai mic decât la lansare și te poți bucura și tu de un smartphone bun.

Ce telefoane Samsung iei la super preț înainte de toamnă

Samsung Galaxy A70 face parte dintr-o serie nouă a producătorului. A încercat să simplifice denumirile, ca să-ți fie mai ușor să alegi. Modelul acesta re 6 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și un ecran imens de 6,7 inci. Telefonul mai are și-o baterie de 4.500 mAh, să nu conteze cât de departe ești de-o priză. Prinzi telefonul la reducere AICI.

Când vine vorba de lansările din primăvară, Samsung Galaxy S10 e primul care vine în minte. O să concureze cu Galaxy Note 10, din toamnă, dar deocamdată prețul e bun. Are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB de memorie RAM, trei camere foto și un ecran excelent. Îl găsești cu preț foarte bun în România.

Nu putea lipsi de pe listă un Samsung Galaxy M20. Are 4 GB de memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un ecran de 6,3 inci Full HD+. Are și un port USB-C și o baterie de 5.000 mAh. E disponibil aici la reducere, AICI.

Telefoane Huawei cu care nu ți-e rușine

Huawei Mate 20 Pro face anul, în curând, ceea ce e o veste excelentă. Înseamnă că prețul a scăzut destul de mult. Telefonul a rămas însă performant. Modelul în cauză are 128 GB spațiu de stocare, trei camere foto și 6 GB memorie RAM. Îl cumperi de AICI cu preț deosebit.

Mate 20 Lite de la Huawei e „fratele” mai mic și mai ieftin al celui de sus. A fost introdus pe piață tot în toamna lui 2018, dar încă își face treaba. Are 64 GB spațiu de stocare, un ecran mare și 4 GB de memorie RAM. Îl prinzi la cel mai bun preț AICI.

Închei lista cu un model al preț de dumping. E vorba de Huawei P Smart Z cu 64 GB spațiu de stocare și 4 GB de memorie RAM. Ecranul este de 6,6 inci, excelent, iar bateria e de 4.000 mAh. Cel mai bun preț este AICI.