19 aug. 2019 | 12:51

Telefoane Samsung la preț mic, dacă n-ai bani de Galaxy Note 10

ACTUALITATE
Telefoane Samsung la preț mic, dacă n-ai bani de Galaxy Note 10

În aproape o săptămână, Samsung Galaxy Note 10 va fi disponibil peste tot. Dacă însă n-ai bani de el, dar vrei un telefon nou, sunt alternative. Am căutat câteva la preț redus ca să vezi ce poți alege.

Samsung Galaxy Note 10 va fi unul dintre cele mai bune ale acestei toamne. De la producător va fi însă cel mai bun până în primăvara lui 2020. E și telefon, e și computer, iar prețul e pe măsură. E astfel de înțeles de ce ai vrea să cauți alternative. Am căutat eu pentru tine și sunt câteva notabile.

Cele de mai jos sunt alese de la eMAG, din categoria de resigilate. Cele mai multe au fost lansate în 2019. Partea și mai bună e că, de la generație la generație, camera foto a fost îmbunătățită radical. La fel și ecranele au devenit mai bune.

Telefoane Samsung cu preț redus

Desigur că prima recomandare este Samsung Galaxy S10 Plus. Versiunea cu 512 GB spațiu de stocare e o garanție că niciodată nu vei rămâne fără memorie pentru poze, videouri și aplicații. Telefonul mai are și 8 GB memorie RAM, iar spatele e din ceramică. Poți cumpăra telefonul cu preț mic de aici.

Telefonul care te-ar putea impresiona, prin raportul dintre preț și opțiuni, e Galaxy A70. Acest model are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și un ecran de 6,7 inci cu scanner de amprentă integrat în ecran. Totodată, are și-o cameră de 32 MP să poți tăia cât vrei din cadrele tale. Găsești acest model cu preț mic aici.

Dacă vrei Note, dar unul mai ieftin, atunci cea mai bună alegere e generația precedentă. De exemplu, Samsung Galaxy Note 9 cu 512 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM a ajuns suficient de ieftin, cât să nu regreți. Rulează deja cea mai nouă versiune de Android. De la resigilate iei telefonul cu preț redus.

În fine, telefonul cu care poți impresiona cel mai mult este Samsung Galaxy A80. După cum vezi, n-are nicio cameră pe față. Dar asta nu înseamnă că nu poți face selfie-uri. Acelea sunt realizate cu camera de pe spate, plasată pe un mecanism rotativ. Iar telefonul mai are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și ecran de 6,7 inci. E la preț redus aici.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele