03 sept. 2019 | 10:58

Telefoane Samsung ieftine: eMAG are prețuri de zici că golește depozitul

Ghidul cumpărătorului
Telefoane Samsung ieftine: eMAG are prețuri de zici că golește depozitul

Nu trebuie să renunți la ideea de-a cumpăra un telefon nou doar pentru noile modele Samsung, Huawei, Apple sunt scumpe. eMAG are reduceri mai mereu. Cele mai bune sunt însă într-o categorie specială la care poate nu te-ai gândit până acum.

Dacă aștepți Black Friday, e bine. Poți spera că la eMAG intră telefoane Samsung și Huawei la preț bun. Până atunci, poți să alegi fără griji un telefon bun. Prețurile din categoria de resigilate sunt mai mereu mici, pentru că acele telefoane au trecut deja printr-o proces de achiziție și refuzare. Și câștigi tu un smartphone mai bun la preț mai mic.

Telefoane Samsung și Huawei de luat fără regrete

Samsung Galaxy Note 8 e un telefon iconic. Iar, în acest moment, poate fi o opțiune excelentă. Telefonul are un ecran mare, 6 GB memorie RAM, două camere foto principale, dar și un stylus, când ai nevoie de mai multă precizie. eMAG îl are cu preț de zile mari aici.

Huawei P20 e unul cu care nu poți greși. A fost lansat în primăvara lui 2018 și e mai ieftin decât modelul Pro, dar cu un hardware deloc de neglijat. Are 128 GB spațiu de stocare, 4 GB memorie RAM și un ecran de 5,8 inci Full HD+. Reducerea e considerabilă și ar trebui să verifici înainte să spui pas.

Samsung Galaxy A40 e unul dintre telefoanele care au făcut valuri la eMAG. Are 64 GB spațiu de stocare, 4 GB memorie RAM și un ecran de 5,9 inci Full HD+. Telefonul e la preț foarte mic.

eMAG are prețuri bune și la telefoane de top

Huawei P30 Pro a fost lansat în primăvară și, înainte de Mate 30, prețul la eMAG s-a dus în jos. E telefonul cu cel mai bun zoom optic, are 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Unde mai pui că ecranul e mare, curbat și arată foarte bine. Prețul de acum te face să nici nu mai aștepți Black Friday.

Samsung Galaxy S10e s-a remarcat încă de la început. eMAG îl are deja la resigilate cu un preț deosebit. Are 6 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare, dar și un ecran foarte bun de 5,8 inci. Dacă ai noroc, îl prinzi redus aici.

Sigur, la final ceva impresionant: Huawei Mate 20 X 5G. La eMAG, are un preț mai mic, dar un hardware excelent: 256 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și un ecran de 7,2 inci Full HD+ pe care să vezi toate serialele preferate. Și, da, e compatibil cu rețelele 5G. Ai reducere pentru acest telefon aici.