Telefoane Samsung și Huawei atât de ieftine, că e greu de crezut

Telefoane Samsung și Huawei atât de ieftine, că e greu de crezut

Vara nu este doar pentru vacanțe la mare, ci și pentru cumpărături. Dacă vrei telefoane ieftine, atunci aceste reduceri sunt fix ce căutai.

Telefoane ieftine de la Samsung

Vrei un telefon Samsung, însă nu ești dispus să-ți cheltuiești toate economiile cu el? Atunci poate ar trebui să te uiți la Samsung Galaxy A30, un smartphone cu un ecran decupat discret în partea de sus, cu o diagonală de 6,4 inci. Ai un pachet promo aici la un preț foarte bun.

Pe de altă parte, Samsung Galaxy A6+ este un telefon cu un aspect clasic, fără ecran crestat, cu o diagonală de 6 inci, are 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare, iar acum îl găsești redus aici.

Dacă ești în căutarea celui mai bun telefon Samsung atunci trebuie să consideri achiziția unui Samsung Galaxy S10 Plus. Este frumos, este mare și abia a fost lansat în acest an, dar deja prețul de achiziție a scăzut considerabil. Iar acest model de la categoria resigilate este la un super preț.

Trei telefoane la preț bun de la Huawei

Vrei să ai unul dintre cele mai bune telefoane pentru fotografie? Vrei un sistem foto care să-ți permită să faci fotografii portret bune, să captezi cât mai multe detalii noaptea și peisaje HDR? Atunci chiar ar trebui să consideri achiziția unui Huawei P30 Pro, iar acest model resigilat se vinde la un preț foarte bun.

Huawei Y5 2018 este unul dintre acele telefoane ieftine deosebite. După două-trei zile de muncă, orice bucureștean și l-ar putea permite. Telefonul este unul micuț, ecran de 5,45 inci, însă este elegant, minimalist și ușor de folosit. Este redus aici.

Huawei are o a doua marcă de telefoane ieftine numită Honor, ce este adresată mai mult tinerilor. Honor 10 Lite este un telefon modern, cu un display crestat în formă de picătură în partea de sus și are o baterie încăpătoare. Îl găsești aici, atât nou, cât și resigilat.