Telefoane Samsung, Huawei mai ieftine la eMAG: ce prețuri ai în octombrie

Telefoane Samsung, Huawei mai ieftine la eMAG: ce prețuri ai în octombrie

eMAG are în mai puțin de-o lună Black Friday. Până atunci, ai însă prețuri bune la telefoane. Dintre cei mai mari producători, am ales modele Samsung și Huawei.

Ce trebuie să ții cont legat de Black Friday e că vor fi câteva oferte foarte bune, dar le vei prinde cu greu. Ca să nu te trezești cu noaptea în cap, poți profita acum de câteva prețuri bune. În lista de mai jos, cu telefoane Huawei și Samsung, poți găsi ceva mai bun decât să mai aștepți reduceri surpriză.

Ce telefoane Samsung și Huawei poți lua de la eMAG acum

Dacă vrei un telefon Huawei care are serviciile Google, și va primi câteva actualizări în viitor, alegerea cu preț bun este Huawei Mate 20 Pro. Are 128 GB spațiu de stocare, trei camere foto, 6 GB memorie RAM. A ajuns acum la un preț bun și deja primește Android 10.

Samsung Galaxy A70 a fost una dintre surprizele plăcute ale anului. Iar eMAG îl are în ofertă la resigilate. Are 6 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și camere foto foarte bune. Prețul mai mic e disponibil aici.

De cealaltă parte, ceva mai ieftin este Samsung Galaxy A50. E  tipul acela de telefon cu care n-ai cum să greșești și prețul e bun la eMAG, la resigilate sau nu. Telefonul are 4 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și un ecran de 6,4 inci. Îl găsești la preț bun chiar și înainte de Black Friday.

Honor View 20 ține, într-o măsură mai mare, de Huawei. Ca hardware, are procesorul Kirin 980, 8 GB de memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare și un ecran de 6,4 inci Full HD+. Telefonul are și mufă de căști, și port USB-C, iar bateria este de 4.000 mAh. În versiunea cea mai bună îl cumperi de aici.

Nu în ultimul rând, un Huawei P30 Pro. Această versiune are 256 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. Telefonul mai beneficiază de trei camere principale, oferă un zoom foarte bun pe una dintre ele. În curând va primi actualizare la Android 10. Prețul bun la acest model îl ai aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI