Telefoane ieftine de la Samsung pentru care românii nu trebuie să facă credit

Telefoane ieftine de la Samsung pentru care românii nu trebuie să facă credit

Samsung are telefoane de top extraordinare, dar s-ar putea să nu intre în bugetul tău. Ce faci atunci? Ei bine, ai nevoie de modele mai ieftine, dar bune. Așa că am făcut o listă pentru tine să știi ce să alegi și de ce să le preferi pe acestea.

Cele mai tari telefoane Samsung cu preț de bun-simț

Cu un preț de aproape trei ori mai mic decât al modelelor premium, Samsung Galaxy A70 e un smartphone care își face treaba. Are 6 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare, adică fix cât ai și pe modele de vârf. Ecranul are 6,7 inci Full HD+, iar bateria este de 4.500 mAh. Partea și mai bună e că are trei camere foto pe spate: 32 MP, 5 MP și 8 MP. E disponibil acum cu preț redus.

Un pic mai jos, când vine vorba de preț, e Samsung Galaxy A50. Dar acest telefon nu dezamăgește prin specificații. Are 4 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare, ecran de 6,4 inci Full HD+ și pe spate are trei camere foto: 24, 8 și 5 MP. Vestea mai bună pentru tine e că prețul e mai mic ca niciodată.

Dacă vrei ceva cu adevărat ieftin, nu poți rata Samsung Galaxy A10. Are 2 GB de memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, ecran de 6,2 inci HD+ și o baterie de 2.400 mAh. Iar prețul e atât de mic, încât ți-l permiți și cu salariu minim pe economie.

Bonus: dacă vrei ceva să rupă gura târgului, bine, există și așa ceva. Tot ieftin, mai ieftin decât modelele de vârf, dar cu adevărat spectaculos. E vorba de Samsung Galaxy A80 cu 8 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare, ecran de 6,7 inci Full HD+ și are un mecanism ingenios pentru cameră. Practic, folosești camerele de pe spate pentru selfie. Iar pe spate are așa: 48 MP și 8 MP. Telefonul abia a intrat pe piață și deja e wow.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: