Telefoane Huawei cu reduceri masive: cât de ieftine sunt acum

Telefoane Huawei cu reduceri masive: cât de ieftine sunt acum

Huawei susține că te vei bucura de suport pentru aplicațiile Google și după 19 august. Așa că am căutat telefoane cu reduceri masive ca să iei ceva bun la preț mic.

Telefoane Huawei ieftine: ce prinzi cu reducere imensă acum

Huawei P20 Lite e o recomandare extrem de ușoară. E unul dintre telefoanele mid-range rezonabile și mai ales acum că prețul e mic. Are reducere de 47% și ca hardware beneficiezi de scanner de amprente, 64 GB spațiu de stocare și 4 GB de memorie RAM. Poți cumpăra telefonul de aici.

Cel mai bun model din 2018 e acum cu 44% reducere. E vorba de P20 Pro cu 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Are, totodată, trei camere principale să surprinzi toate imaginile pe care le dorești. Telefonul e la reducere aici.

Nu lipsește de pe listă un Huawei Mate 20 Lite, introdus în toamna lui 2018. Are reducere de 32% și încă e rezonabil de bun pentru tot ce-ai nevoie să faci. Îl poți cumpăra de aici.

Iar cu o reducere de 30% nu poți ignora Mate 20 Pro. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB de memorie RAM și un ecran imens. Telefonul poate fi cumpărat de aici la cel mai bun preț din ultima vreme.

În ceea ce privește suportul pentru Android, pe telefoanele Huawei, compania are un site unde poți consulta o listă cu întrebări frecvente pe acest subiect.

„În ceea ce privește întrebările utilizatorilor Huawei privind următorii pași în respectarea celor mai recente acțiuni ale guvernului american: Vă asigurăm că respectăm toate cerințele guvernului Statelor Unite, iar servicii precum Google Play & securitatea Google Play Protect vor funcționa în continuare pe dispozitivele Huawei existente” – poziția Google așa cum e prezentată de Huawei pe platforma proprie.

Astfel, pe telefoanele deja existente pe piață, activate sau în stocul magazinelor, n-ar trebui să fie nicio problemă. Vei putea avea acces la serviciile Google, inclusiv YouTube, Gmail sau Maps.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: