Telefoane Digi ieftine: Samsung și Huawei la preț mic într-o ofertă neașteptată

Telefoane Digi ieftine: Samsung și Huawei la preț mic într-o ofertă neașteptată
Andrei Simion
Andrei Simion
14:50 04.06.2019

Grupul Digi | RCS-RDS are câteva telefoane la prețuri foarte bune. Aici am ales câteva telefoane Digi ieftine din oferta actuală a operatorului.

Operatorul a ajuns să fie foarte popular în România și s-a dezvoltat foarte mult prin abonamentele ieftine pe care le oferă. Dacă vrei să-ți schimbi operatorul actual, ar putea fi o opțiune bună. Abonamentul este unul destul de ieftin, iar beneficiile sunt pe măsură. Ai convorbiri naționale și internaționale nelimitate, dar și net nelimitat în rețeaua 4G.

Telefoane Digi ieftine așa cum crede operatorul

Printre aceste telefoane Digi ieftine se numără și cele vândute sub marca grupului Digi | RCS-RDS.

Este vorba despre modelele Digi C1, R1 și K1. Digi C1 este cel mai ieftin din gamă. La interior vine cu un procesor quad core MTK 6739 și o memorie RAM de 2 GB. În ceea ce privește memoria internă aceasta este de 16 GB. Bateria este poate cel mai mare plus al modelului, care are o capacitate de 4000 mAh. Acesta costă 349 de lei la abonamentul Digi.

Modelul R1 este ceva mai bun, cu un ecran de 5,72 inci. Telefonul vine cu același tip de procesor ca modelul C1, dar are o memorie RAM mai mare, de 3 GB. La baterie stă mai prost decât celălalt telefon din gamă: cea de pe Digi R1 are 2.850 mAh. La abonament, telefonul costă 499 de lei. Ambele telefoane din serie rulează cu Android 8.1 (Oreo).

Cel mai performant dispozitiv din serie este K1, dar acesta este ceva mai scump decât restul. Ajunge la prețul de 1.099 la un abonament Digi | RCS-RDS.

Alte telefoane la prețuri accesibile

Modelul Allview P10 Max este aproape cel mai ieftin. Poate fi cumpărat la abonament la 399 de lei. Principalul beneficiu al acestuia este ecranul, care este destul de mare: are 5.99 inchi. La capitolul memorie nu stă excelent: are doar 1 GB memorie RAM și memorie internă de 8 GB.

Digi oferă la același preț cu modelul propriu R1 și Allview Soul X5 Mini. Ca specificații, telefonul are un procesor quad core 1.3, memorie RAM de 2GB și memorie internă de 16 GB. Telefonul stă mai bine decât altele capitolul baterie: aceasta are o capacitate de 3050 mAh.

La un preț destul de bun poți achiziționa și modelul Allview X6 Mini. Acesta costă 599 de lei la abonament. Dimensiunea ecranului modelului este una destul de mare, de 6.22 inchi. De asemenea, capacitatea bateriei este și ea mulțumitoare, la cei 4000 mAh. Ca specificații, telefonul are un procesor octacore 2Ghz, o memorie internă de 16 GB și memorie RAM de 2GB. În plus, acesta vine cu Android 9 (Pie).

Între ce telefoane Digi ieftine ai la dispoziție, poți alege și un Samsung Galaxy A40 cu ecran de 5,9 inci Super AMOLED, iar pe spate ai două camere foto pe acest model: una de 16 MP și una de 5 MP. E dual SIM, așa că poți să ai și SIM de la alt operator, nu doar de la Digi.

Dacă ai un buget mai mare de 1000 de lei când vine vorba de telefoane, cea mai bună opțiune ar fi Huawei P20 Lite. Acesta are un procesor Octa-core Kirin 659 2.36GHz&1.7GHz. Vine cu o memorie RAM de 4GB și memorie internă de 64GB. Totuși, telefonul ajunge la prețul de 1.199 de lei.

Vezi oferta pe site.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI