Telefoane Digi ieftine: Samsung, Huawei de luat cu salariul minim

Telefoane Digi ieftine: Samsung, Huawei de luat cu salariul minim

Sunt numeroase telefoane Digi ieftine. Fie că sunt vândute sub marca operatorului, fie că sunt de la Samsung sau Huawei. Am făcut o listă mică să știi ce poți cumpăra.

Grupul Digi | RCS-RDS s-a remarcat cu cele mai mici prețuri din piață. Fie că e vorba de un abonament Digi Optim Nelimitat cu 5 euro pe lună, fie că sunt telefoane. Constant are promoții la portare. Astfel, vii cu numărul la operator și-ți iei telefonul în rate. Dar dacă nu vrei rate?

Pentru cei care se feresc de sistem de rate, am căutat acele telefoane pe care și le-ar permite și cineva cu salariul minim pe economie. Sigur, nu sunt cele mai performante, dar sunt smartphone-uri onorabile. Unul dintre ele e chiar dintre acele telefoane Digi ieftine. Sigur, nu lipsesc de la Samsung sau Huawei.

Telefoane Digi ieftine: modele pe care dai banii și nu regreți

  • Nokia 4.2: are un ecran de 5,7 inci, Android 9 Pie și cameră duală pe spate. Telefonul costă 800 de lei
  • Samsung Galaxy A10: are un ecran de 6,2 inci, Android 9 Pie și cameră de 13 megapixeli. Cea de selfie e de 5 MP. Telefonul costă 700 de lei
  • Huawei P Smart 2019: are un ecran de 6,21 inci, Android 9 Pie și cameră duală pe spate de 13 MP și 2 MP. Telefonul costă 1.000 de lei
  • Digi K1: are un ecran de 6 inci, Android 9 Pie și o cameră principală de 21 megapixeli. Telefonul costă 1.000 de lei

Toate telefoanele de mai sus sunt fără abonament. Dacă vrei ceva mai scump, poți alege oferta pe care operatorul o are acum. Telefoane Digi ieftine poți lua și în rate, dacă iei în calcul că dai puțin pe lună și te alegi cu un telefon bun.

Ce înseamnă ratele la Digi | RCS-RDS pentru telefoane

E simplu: plătești sau nu avans, în funcție de telefon, alegi un abonament de 5 euro pe lună și plătești lunar prețul telefonului.

Ca finanțare sunt două variante: ING Acum și UniCredit Consumer Financing. Sunt 24 de rate egale, comisioane zero, se acordă pe loc în magazinele companiei. Dacă închei mai multe abonamente, poți scoate un preț mai bun. Poate convingi și pe alții.

Ca să cumperi orice telefon de la operator, prin acest sistem de rate, trebuie să ai cetăţenie română şi domiciliu in România. Totodată, trebuie să ai minimum 18 ani și maximum 61 de ani (pentru femei) sau 63 de ani (pentru bărbaţi) și venituri de minimum 1.000 lei, din salarii sau pensii.