Telefoane Digi ieftine: cele mai mici prețuri la Samsung, Huawei și altele

Telefoane Digi ieftine: cele mai mici prețuri la Samsung, Huawei și altele
Sursa foto: Android Authority

În ultima lună, grupul Digi | RCS-RDS a avut o campanie specială cu reduceri. Acum, în ultimele ore ale acesteia, ar trebui să arunci o privire pe ce telefoane poți prinde. Sunt unele dintre cele mai ieftine sau cele mai bune, în funcție de buget.

„Oferta verii” de la Digi | RCS-RDS a promis telefoane ieftine. Și majoritatea așa sunt. Excepție fac iPhone Xs și Huawei Mate 20 X, telefonul cu 5G de la chinezi.

Telefoanele le plătești la factură, în fiecare lună. În unele cazuri, plătești avans. Dacă sunt ieftine, nu mai ai niciun avans de achitat. Abonamentul este Digi Optim Nelimitat, care îți asigură zeci de GB de internet, la viteză 4G, minute în rețea și în rețele naționale, dar și un cost redus: cinci euro pe lună.

Ce telefoane ieftine poți cumpăra de la Digi | RCS-RDS

  • Motorola G7 Plus: 50 de lei pe lună – Android, ecran de 6,24 inci, 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare
  • Digi K1: 41,5 lei pe lună – Android, ecran de 6 inci, 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare
  • Huawei P Smart 2019: 41,5 lei pe lună – Android, ecran de 6,21 inci, 3 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare
  • Samsung Galaxy A10: 29 de lei pe lună – Android, ecran de 6,2 inci, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare
  • Xiaomi Mi Mix3 5G cu 6 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare – 125 de lei pe lună / același telefon e disponibil și cu 128 GB spațiu de stocare la un preț de 131,3 lei pe lună
  • Samsung Galaxy A40 cu 4 GB RAM și 64 GB stocare – 45,5 lei pe lună
  • Huawei P30 Pro cu 6 GB memorie RAM și 128 GB stocare – 395 de lei avans și 146 lei pe lună rata | e disponibil și la liber cu o reducere substanțială

Cum dai puțin pe astfel de telefoane de la Samsung, Huawei și alții

Ca să poți profita de aceste telefoane, trebuie să te portezi la Digi. Când faci asta, îți mai rămâne doar să alegi cum plătești ratele. O poți face prin ING Acum sau UniCredit Consumer Financing.

Sunt 24 de rate, fără dobândă, și comisioane zero. Dar fiecare sistem are condițiile sale. ING Acum îți cere să ai cetăţenie română şi domiciliu în România, minimum 18 ani și maximum 61 de ani (pentru femei) sau 63 de ani (pentru bărbaţi) și venituri de minimum 1.000 lei, din salarii sau pensii.

Dacă întrunești condițiile, poți lua un telefon cu zero lei de la Digi. Îți mai trebuie vechime în muncă de cel puțin un an și cel puțin șase luni la ultimul angajator.

UniCredit impune să ai între 18 și 70 de ani, minimum un an vechime în muncă din care minimum trei luni la actualul angajator și un venit minim de 450 lei.

Oferta e valabilă până la final de august. Ai detaliile pe site-ul Digi.