Telefoane bune care costă în total mai puțin decât cel mai scump iPhone 11

Telefoane bune care costă în total mai puțin decât cel mai scump iPhone 11

iPhone 11 Pro și Pro Max au prețuri imense. Dar ce ai putea cumpăra în loc de cel mai scump iPhone 11? Asta am căutat și, ei bine, sunt câteva modele onorabile.

Deocamdată, Orange a anunțat că dă drumul precomenzilor pentru noul iPhone pe 20 septembrie. Vodafone va face la fel și mai sunt așteptate eMAG și iStyle. Dincolo de această veste n-avem nicio informație despre preț. Așa că am aproximat. Și cel mai scump iPhone 11 Pro ar fi versiunea Max, cu 512 GB, la sub 8.000 de lei.

Pare mult, nu? Dar ce ai putea cumpăra, de fapt, cu banii aceștia, dacă nu-i dai pe noul telefon Apple? Asta am căutat și am ajuns la lista de mai jos.

Telefoane cu Android care costă, cu totul, cât iPhone 11 Pro Max

Am început cât mai de sus: Samsung Galaxy Note 9. Acest model e la eMAG cu un preț mult mai mic, acum și resigilat. Are 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Iar pe spate sunt două camere foto foarte bune. Îl găsești aici.

A doua recomandare este Nokia 7.1, cu 64 GB spațiu de stocare, cel mai nou Android și preț mult mai mic acum. E disponibil aici resigilat.

Samsung Galaxy A80 e al model de luat în calcul. E proaspăt introdus pe piață în primăvară, are 8 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Iar mecanismul camerei foto e poate cel mai interesant de pe piață. Te las să-l descoperi la un preț foarte bun aici la eMAG.

Samsung Galaxy A50 e un model entry-level pe care îl poți avea la un preț mic de la eMAG. Acest model are 128 GB spațiu de stocare, un ecran foarte bun și e proaspăt lansat pe piață. Iar prețul e foarte bun, mai ales dacă îl iei resigilat.

Dacă vrei telefoane Apple, ca alternativă la cele mai scumpe modele iPhone 11, am făcut o listă aici. E simplu să alegi, trebuie doar să știi ce cauți.

Citește și: