Super oferte eMAG la telefoane de vis: de ce sunt prețurile atât de mici

Super oferte eMAG la telefoane de vis: de ce sunt prețurile atât de mici

eMAG are super prețuri la produse excelente. Nu-i vorba de-o campanie specială, ci de o categorie aparte pe care magazinul o are.

Când îți cauți un produs nou și vânezi reduceri eMAG, e bine să nu uiți de categoria de resigilate. Aici ajung produsele care au fost refuzate de alți clienți – dar ajung după ce le e aplicată o reducere a prețului. Astfel, iei telefoane sau laptopuri premium, și nu numai, la preț mai mic.

Ți-am făcut listă de recomandări cu telefoane bune, laptopuri, dar și alte câteva produse secundare.

Ofertele eMAG cu reduceri bune la telefoane și nu numai

Prima recomandare este Huawei Mate 20 Pro. A fost lansat în toamna lui 2018, a ajuns repede la eMAG, iar acum e la resigilate. Economisești câteva sute de lei pe acest smartphone premium. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB de memorie RAM și cel mai nou Android. Unde mai pui că și camera foto e excelentă. Îl poți cumpăra de AICI.

Tot de la Huawei, dar aici e vorba de preț, îți recomand un P20 Lite. A fost anunțat în primăvara lui 2018, are 64 GB spațiu de stocare și un design apropiat de al telefoanelor premium. eMAG îl are cu reducere – îl prinzi cu un preț cu 27% mai mic.

Ca telefon mare, și premium, nu putea lipsi din oferta eMAG un Samsung Galaxy Note 9. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB de memorie RAM și două camere foto pe spate. Nici camera de selfie nu-i de ignorat. Unde mai pui că deja primește cel mai nou Android, iar prețul a scăzut foarte mult.

Mai poți pune pe listă un laptop de gaming de la ASUS. Oficial nu mai e în oferta eMAG, dar e la resigilate. Are Intel Core i7, ecran Full HD de 15,6 inci și 16 GB de memorie RAM. Da, are și placă video dedicată: Nvidia GTX 1080 cu 8 GB de memorie. Îl prinzi la preț excelent de AICI.

În fine, poate vrei un televizor. Prețul excelent pentru acest model Samsung nu are concurent. Are rezoluție 4K, o diagonală de 108 cm și e smart.

Citește și: