Samsung și Huawei în oferta eMAG: telefoane excelente, prețuri deosebite

Samsung și Huawei în oferta eMAG: telefoane excelente, prețuri deosebite
08:48 08.04.2019

Ca să începi ziua și săptămâna bine, am cules de la eMAG câteva oferte bune. Telefoanele Samsung și Huawei sunt în top.

Oricând îți cauți un telefon nou, cel mai bine e să urmărești prețul și ce obții de banii tăi. Astfel, eMAG are oferte la numeroase telefoane, dar nu toate sunt deosebite. De la producători mari, ca Samsung și Huawei, știi că nu greșești. Mai jos ai câteva exemple.

Telefoane Samsung și Huawei cu preț bun la eMAG

Samsung Galaxy M20 e un model dintr-o serie nouă de la eMAG. Acum, a intrat în oferta magazinului are un preț bun și un hardware așa cum te-ai aștepta. Beneficiază de 64 GB spațiu de stocare, 4 GB de memorie RAM, un ecran de 6,3 inci, dar și un port USB-C pentru încărcare. Cea mai bună parte e că telefonul are o baterie de 5.000 mAh. Îl poți cumpăra acum la cel mai bun preț.

De la rivalii de la Huawei, eMAG a băgat recent în ofertă un super smartphone. E vorba de Honor View 20. Are procesorul Kirin 980, 6 sau 8 GB de memorie RAM, 128 sau 256 GB spațiu de stocare și un ecran de 6,4 inci Full HD+. Telefonul are și mufă de căști, și port USB-C, iar bateria este de 4.000 mAh. În versiunea cu 6 GB RAM și 128 GB stocare îl poți cumpăra de aici.

Samsung Galaxy S10, cel mai nou telefon al companiei, e la eMAG în mai multe versiuni, în funcție de bugetul tău și ce ai nevoie. De exemplu, poți cumpăra modelul cu 128 GB stocare și 8 GB memorie RAM. Are trei camere foto: telefoto, ultrawide și normal, iar telefonul are un scanner de amprentă integrat în ecran. Îl poți cumpăra acum de aici.

Huawei P30 e un telefon proaspăt anunțat de companie și un rival pentru Samsung Galaxy S10. Totodată, acest model e cel mai ieftin dintre telefoanele anunțate recent. E disponibil la eMAG în trei nuanțe de culoare – negru, albastru (cumva, turcoaz) și aurora (care-i un gradient de la alb la mod). Ai trei camere foto, un ecran mare, dar și Android 9 Pie cu EMUI 9.1 Prețul e excelent pentru un smartphone de top, care și face poze bune.