Samsung, Huawei sunt la cel mai bun preț: ce oferte are eMAG

Samsung, Huawei sunt la cel mai bun preț: ce oferte are eMAG

Telefoane de la Samsung și Huawei sunt la prețuri excelente la eMAG. Asta și pentru că magazinul are constant reduceri și oferte.

Ofertele eMAG pentru telefoane Samsung de care să știi și să profiți

Samsung Galaxy Note 8 încă e un super telefon, iar prețul n-are concurent acum. Are 64 GB spațiu de stocare, 6 GB de memorie RAM și două camere foto. Ecranul e însă cel care te cucerește, iar aici Samsung livrează pe măsura așteptărilor. eMAG are prețul bun. Îl cumperi de aici.

Samsung Galaxy A9 a ajuns la un preț chiar onorabil la eMAG. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB de memorie RAM și un ecran mare, pe care pozele tale vor arăta foarte bine. Acum ai un preț excelent pentru acest telefonului.

Nu lipsește un Samsung resigilat din oferta eMAG. Acum e vorba de Galaxy S9 Plus cu 64 GB spațiu de stocare, 6 GB de memorie RAM și două camere foto. Prețul e foarte bun, iar telefonul a primit deja actualizare la Android Pie cu interfața One UI. E mult mai plăcut de folosit decât cu vechea interfață. E disponibil acum la preț redus.

Telefoane Huawei la preț redus disponibile la eMAG

Nu poate lipsi Huawei Mate 20 Pro, anunțat în toamna lui 2018. Are 6 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și trei camere foto. Poți cuprinde cam tot ce vrei în imaginile tale, iar eMAG are un preț redus cu mai mult de 500 de lei. Cumperi telefonul de aici.

Tot de la Huawei este un P20 Pro cu 6 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și trei camere foto. Acesta a fost și primul telefon premium al producătorului care a trecut la trei camere. Mai mult, telefonul are un preț redus considerabil la eMAG. E disponibil aici.

Printre acestea e și un telefon vedetă, dat fiind prețul foarte mic. E vorba de Huawei P Smart cu 64 GB spațiu de stocare, dual SIM și 3 GB de memorie RAM. Unde mai pui că ecranul este de 6,2 inci Full HD+ și telefonul rulează deja Android Pie. Îl cumperi de aici.

Citește și: