Samsung „golește” depozitul: super telefoane cu reduceri masive

Samsung „golește” depozitul: super telefoane cu reduceri masive

Pe 7 august, Samsung va anunța Galaxy Note 10. Va fi un telefon cu preț de peste 1.000 de euro. Nu trebuie să dai însă atât pe un telefon nou. Sunt câteva cu preț redus care fac treaba la fel de bine. Ți-am ales câteva ca să vezi ce opțiuni ai.

Suntem acum în cea mai bună perioadă să prinzi reduceri mari, mai ales la Samsung. Compania a lansat câteva telefoane foarte bune în acest an și mare parte dintre ele au intrat la reducere. Poți prinde chiar și Galaxy S10 Plus la super preț.

5 telefoane Samsung la preț deosebit

Samsung Galaxy A70 abia a ajuns pe piața din România și deja are reducere semnificativă. Telefonul dispune de 128 GB spațiu de stocare, 6 GB de memorie RAM și un ecran excelent. Are și trei camere principale pe spate. Totodată, rulează cel mai nou Android. Îl prinzi cu preț bun aici.

Samsung Galaxy S10e e un alt telefon pe care nu îl poți ignora. Modelul acesta are 128 GB spațiu de stocare, două camere principale și 6 GB memorie RAM. A fost prezentat în primăvară și e cel mai compact smartphone premium pe care îl are compania. Totodată, a ajuns la un preț extraordinar.

Pe lista celor mid-range își face loc și Galaxy A50. Acest model are 128 GB spațiu de stocare, 4 GB de memorie RAM și un ecran S-AMOLED de 6,4 inci. Iar prețul e cel mai bun pe care l-a avut în ultimele luni.

Dacă vrei ce-are Samsung mai bun de oferit, nu poți ignora Galaxy S10 Plus. Acesta are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și trei camere principale. Unde mai pui că pentru selfie-uri mai bune ai doi senzori. Defocalizarea fundalului n-a fost nicicând mai ușoară. Iar prețul bate concurența.

În fine, mai este și Galaxy S10. E modelul intermediar între S10e și Plus. Acesta are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM, un singur senzor pentru selfie și dispune de aceleași funcționalități ca toate celelalte. Prețul e însă imbatabil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI