15 nov. 2019 | 07:25

Samsung Galaxy S10 redus la eMAG de Black Friday. Prețul e accesibil

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S10 redus la eMAG de Black Friday. Prețul e accesibil

Da, a venit perioada aia din an în care stai cu ochii pe eMAG să prinzi cele mai bune oferte. Black Friday a venit mai ales la telefoane Samsung. Nu putea lipsi din listă Galaxy S10.

Poate că ai așteptat tot anul Black Friday. Poate că ai amânat momentul în care să-ți cumperi un telefon nou sau un televizor de ultimă generație. Cu diagonală din aia mare să dea bine și la filme și la FIFA.

Deocamdată, îți propun să arunci o privire peste modelele S10 pe care eMAG le scoate la vânzare la prețuri accesibile pentru oricine. S-ar putea ca acum să fie momentul să pui mâna pe un telefon vârf de gamă la prețuri la care nici nu visai.

Cea mai bună veste? Un Samsung la super preț. Samsung Galaxy Note 10 Plus cu 256 GB spațiu de stocare și 12 GB memorie RAM intră în ofertă. Vestea și mai bună e că telefonul a ajuns la un preț foarte bun într-un timp scurt de la lansare. De data asta e 3.500 de lei, într-un număr limitat de bucăți.

Ofertele eMAG de Black Friday pentru Samsung Galaxy S10

Pentru început, îți propun un model Samsung Galaxy S10e. Are 128GB, 6GB RAM și încărcare wireless. Telefonul a fost lansat în primavară, dar încă își face treaba admirabil. Îl poți găsi AICI la un preț foarte bun.

Dacă vrei ceva mai bun, poți alege modelul Samsung Galaxy S10 Plus, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 4G, Green. După cum susțin producătorii, modelul a fost recreat complet pentru o experiență de vizionare neîntreruptă. Fără margini care să-ți distraga atenția. Ecranul elegant Infinity-O Display, decupat perfect cu laserul, cu securitate sporită și Dynamic AMOLED, este cel mai inovator ecran Galaxy de până acum. Modelul îl găsești AICI la un super preț

Samsung Galaxy S10, versiunea mai mică a celui de sus, e ce trebuie între dimensiune și performanță. eMAG îl are de Black Friday în ofertă. Chiar dacă a fost lansat de câteva luni, prețul e excelent acum. Ca hardware, stă foarte bine. Are și trei camere foto, pentru toate pozele bune pe care o să le faci iarna asta. Îl cumperi de aici cu cel mai bun preț.