Oferte eMAG care rup gura lumii: Samsung Galaxy S10, iPhone și altele

Oferte eMAG care rup gura lumii: Samsung Galaxy S10, iPhone și altele
Andrei Simion
Andrei Simion
09:39 26.02.2019

Samsung Galaxy S10 e deja la precomandă în România. Ca el, telefon premium, mai sunt câteva și le-am căutat pe toate. Mai jos găsești recomandări de la eMAG.

Samsung Galaxy S10 e cam cel mai bun telefon pe care poți să-l ai acum. eMAG îl are disponibil în toate versiunile. Totuși, sunt alte câteva super telefoane care te-ar putea interesa, dacă nu te încântă Samsung Galaxy S10. Am ales de la Huawei și de la Google ca să vezi ce mai poți cumpăra. Cele mai multe sunt deja la reducere.

Oferte eMAG pentru Samsung Galaxy S10, Huawei și alte super telefoane

Samsung Galaxy S10 Plus cu 128 GB de stocare și 8 GB memorie RAM e cel mai accesibil model, dacă vrei un ecran mare. Are 6,4 inci, două camere pentru selfie – ca să ai portrete mai bune – și o baterie de 4.100 mAh. Dacă îl precomanzi acum de la eMAG ai șansa să primești și căști wireless gratis.

Google Pixel 3 e un telefon extrem de lăudat pentru performanța camerei foto. E disponibil și în România, la eMAG, chiar cu un preț mai mic acum. Ca hardware și design e inferior unui Samsung Galaxy S10 sau unui Huawei premium, dar poate nu-ți pasă de asta. Îl găsești aici.

Samsung Galaxy Note 9 e într-o ligă a lui. Are un stylus, ca să poți lucra mai ușor, are 128 GB stocare și 6 GB memorie RAM. E disponibil acum cu preț redus.

Nu puteam uita de Huawei Mate 20 Pro, încă cel mai bun telefon al companiei. Are un ecran imens, 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și eMAG îl are în ofertă, dar și la resigilate. Îl poți vedea și comanda de aici.

Un telefon aparte al eMAG, unde are și reducere, e iPhone Xs Max. Are un ecran de 6,5 inci, 64 GB spațiu de stocare (dar îl poți lua și cu mai mult), cel mai nou sistem de operare și două camere foto. Îl prinzi la ofertă aici.

Samsung Galaxy S10 închide lista. E modelul mai mic, acum la precomandă la eMAG, are 128 GB stocare și 8 GB memorie RAM, dar păstrează și cele trei camere de pe Samsung Galaxy S10 Plus. Prețul poate fi văzut aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI