S-a aflat peste noapte. eMAG a ținut „la secret” ofertele de Black Friday. Catalog integral

S-a aflat peste noapte. eMAG a ținut „la secret” ofertele de Black Friday. Catalog integral
Andrei Simion
Andrei Simion
05:46 15.11.2019

Despre ofertele eMAG de Black Friday se poate spune că magazinul le-a dat cu țârâita de-a lungul zilei de 14 noiembrie. Dar acum, gata, le știm pe cele mai tari dintre ele. Telefoane? Avem. Televizoare? Da, sunt și ele. Catalogul pe care îl așteptai ca să știi pe ce dai bani este aici.

Catalogul eMAG de Black Friday a fost una dintre vedetele zilei de 14 noiembrie. Asta a arătat că românii încă așteaptă această zi, ca să cumpere câte ceva. Și, într-adevăr, sunt câteva oferte foarte bune, după cum poți vedea în articolul principal cu oferte.

Cât despre ora la care eMAG redeschide magazinul pentru Black Friday, o oră oficială nu avem. Dar poate fi estimată pe baza întâmplărilor din ceilalți ani. Dacă vrei să pui mâna pe reduceri, cel mai inspirat ar fi să fii atent între 6 și 7 dimineața. Catalogul produselor eMAG de Black Friday are telefoane de la 200 de lei, anvelope de la 100 de lei, dar și câteva televizoare bune care sunt mai ieftine de 2.000 de lei.

Ora la care începe Black Friday la eMAG

Scenariul de Black Friday la eMAG e destul de simplu: începe dimineața, fără să divulge ora. Dar aceasta poate fi intuită pe baza anilor precedenți, dar și pe baza profilului clienților. Ținta eMAG e să cumperi înainte să pleci la serviciu. Astfel, estimarea e că Black Friday la eMAG va începe între: 6:45 și 7:15.

Acest orar a fost respectat în ceilalți ani. E foarte posibil să fie și acum. Totodată, ține cont că e mai eficient așa pentru clienți, deoarece cumpără înainte să plece la serviciu.

Dintre ofertele anunțate deja de magazin, sunt câteva produse pe care să le ai în vedere, dacă nu se dau repede.

iPhone 7 intră la super preț de Black Friday. eMAG are versiunea cu 32 GB și telefonul a primit deja actualizare la iOS 13, așa că merge excelent. Prețul o să fie de 1.600 lei.

Samsung Galaxy Note 10 Plus cu 256 GB spațiu de stocare și 12 GB memorie RAM intră în ofertă. Vestea și mai bună e că telefonul a ajuns la un preț foarte bun într-un timp scurt de la lansare. De data asta va fi 3.500 de lei, într-un număr limitat de bucăți.

Ceva pantofi sport? Acum e vorba de modelul Nike Court Royale. Vor fi 1.000 de bucăți la 100 de lei perechea. Găsești pentru femei aici. Iar pentru bărbați găsești aici.

Dintre laptopuri, eMAG va avea un preț bun la un HP. Are ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare și-o placă video dedicată. Prețul va fi de 2.000 de lei, cu reducere masivă vineri.

Catalog integral: Black Friday la eMAG cu super reduceri

Când vine vorba de reduceri tradiționale, eMAG promite de Black Friday următoarele: 70.000 de televizoare – inclusiv cu diagonale mari, 120.000 de telefoane – Apple, Samsung, Nokia, Huawei și alte branduri, 22.000 de laptopuri, 15.000 de mașini de spălat, 200.000 de electronice mici, unde intră aspiratoarele, blenderele etc., 200.000 de anvelope (te poți aștepta și la prețuri de 100 de lei, pe stocuri mici) și 300.000 de produse fashion.

De la Blue Air vei putea cumpăra vouchere cu reducere de 50% – astfel, dai 250 de lei și „cumperi” o reducere de 500 de lei. Mai există de 400 și 250 lei. Sunt și servicii medicale: abonamente medicale și stomatologice, alături de experiențe la conace și castele, dinner in the sky, zbor cu balonul sau vizite la crame și chiar golf.

Legat de anvelope de iarnă, că tot are un super Ferrari, acum e vorba de anvelopă Tigar Winter 185/65R15 88T cu un preț aproape la jumătate. Vor fi 1.000 de bucăți. O să coste 100 de lei de Black Friday.

eMAG joacă la rupere și cu o stație de călcat Tefal Easy Pressing cu putere de 2.200 wați, boiler până la 5 bari, un litru capacitate și talpă antiaderentă. Prețul o să fie redus cu 64% până la 300 lei.

Catalog-eMAG-Black-Friday-complet

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI