Resigilate eMAG: 6 produse pe care le iei fără bătăi de cap de Black Friday

Resigilate eMAG: 6 produse pe care le iei fără bătăi de cap de Black Friday

De prin octombrie și până la finalul anului o să tot auzi de campanii Black Friday. Ba că-s Pro, ba că-s cele mai tari, Black Friday peste tot. O să aibă și eMAG pe 15 noiembrie, dar eu am fost acum mai interesat de categoria de resigilate.

Categoria de resigilate de la eMAG e un fel de cufăr cu surprize. Sigur, nu toate prețurile sunt excepționale, dar la produse lansate la începutul anului sau anul trecut reducerile sunt semnificative. Oricum, ideea e simplă: produsul a fost luat, returnat și-acum e vândut cu preț mai mic.

7 produse cu preț mai mic la eMAG

Panasonic are la eMAG un televizor smart cu diagonală de 139 cm și rezoluție 4K. Merg Netflix și YouTube, calitatea panoului e foarte bună și ai acces la tot felul de aplicații care să-ți pună televizorul pe steroizi. Îl găsești aici cu preț mai mic.

Samsung Galaxy S10e e un telefon bun de recomandat oricând. De data asta, prețul a ajuns foarte mic, iar modelul de la eMAG nu duce lipsă de calități. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și un ecran excelent. E la reducere aici.

A ajuns și iPhone Xr la preț bun. Are 64 GB spațiu de stocare, are ecran de 6,1 inci și-o cameră foto foarte bună. Îl prinzi aici cu preț redus.

Un televizor de la eMAG cu care nu poți greși e un Panasonic de 100 cm cu rezoluție 4K și sistem de operare. Prețul mai mic e aici.

Ca telefon, mai e și un Samsung Galaxy S10 cu 128 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și cel mai mic preț din ultima vreme. Unde mai pui că are și trei camere foto foarte bune. Îl prinzi aici cu cel mai bun preț.

Nu în ultimul rând, un televizor LG de la eMAG. E vorba de un model cu 139 cm diagonala, rezoluție 4K și unul dintre cele mai utile și versatile sisteme de operare. Are aproape toate aplicațiile de care ai avea nevoie. Îl găsești aici cu preț special de resigilat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: