Reducerile eMAG care îți fac Paștele mai fericit decât credeai

Reducerile eMAG care îți fac Paștele mai fericit decât credeai

Sunt circa două milioane de produse pe care eMAG le promite la preț mai mic înainte de Paște. Ca să profiți la maximum de ele, îți arăt aici câteva excelente.

Campania de Paște de la eMAG pune la bătaie circa două milioane de produse cu reduceri de până la 40%. Sunt acoperite cam toate categoriile, așa cum ai ocazia de Black Friday. Poți cumpăra telefoane, laptopuri, electrocasnice sau produse de îngrijire personală. Mai jos am ales câteva produse.

Reduceri excepționale de la eMAG de care să profiți acum

Campania de Paște de la eMAG a adus un preț excelent la Huawei Mate 20 Pro. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB de memorie RAM, cel mai nou Android și trei camere foto. Unde mai pui că ecranul e mare și foarte bun. Telefonul poate fi cumpărat de aici.

Dacă vrei un laptop bun, de la Acer ai modelul Aspire 5 cu procesor Intel Core i5 de generație a opta, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB de memorie RAM și 1 TB  de stocare. Iar placa video e o Nvidia MX130 de 2 GB. Laptopul are un preț excelent acum.

Cu puțin înainte de lansarea noului telefon, ASUS Zenfone 5z a ajuns la cel mai bun preț. Astfel, ai un telefon cu 6 GB de memorie RAM, 64 GB spatiu de stocare și un design foarte plăcut. Telefonul e disponibil cu reducere aici.

ASUS are la eMAG un laptop foarte bun de care să profiți acum. E vorba de un model cu Intel i7, are 8 GB de memorie RAM, 1 TB de stocare și un ecran de 15,6 inci Full HD. Are și placă video dedicată. Iar prețul e suficient de mic cât să vrei să-l iei acum înainte de Paște.

Nu în ultimul rând, ai cel mai bun preț pentru Honor View 20. Are un spațiu de stocare de 128 GB, 6 GB de memorie RAM și o cameră foto de 48 megapixeli care se descurcă excelent în numeroase situații. Telefonul are preț bun aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI