Reduceri de zile mari la eMAG: prețuri mici fix înainte de Black Friday

Reduceri de zile mari la eMAG: prețuri mici fix înainte de Black Friday

eMAG susține că sărbătorește Halloween și pentru asta a pregătit o campanie de reduceri timp de mai multe zile. Sunt o mulțime de produse, cum te așteptai, iar ca să fie mai ușor să alegi am căutat produse în câteva categorii.

Campania de Halloween pregătită de eMAG a început pe 28 octombrie și ține până pe 31 octombrie. Sunt produse de îngrijire personală, ceasuri inteligente, tablete, laptopuri și televizoare. Și sunt câteva dintre cele mai performante laptopuri de pe piață.

Laptopuri pe care să le cumperi cu preț mic acum

Dintre laptopurile listate de eMAG, le-am căutat pe cele mai bune, adică de gaming. Astfel, e un Acer Nitro cu procesor Intel Core i7, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM și 1 TB de stocare pe hard disk. Iar placa video este Nvidia GeForce GTX 1650. Găsești acest model cu o reducere mare aici.

ASUS are un ROG Strix cu Intel Core i5, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM și 512 GB stocare pe SSD. Are placă video dedicată și un preț bun. Îl poți cumpăra acum de aici.

Mai există și un Lenovo Legion cu Intel Core i5, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM și 512 GB stocare pe SSD. Unde mai pui că are placă video dedicată, dar și preț mai bun. Îl poți lua de aici cu preț mic.

eMAG listează și laptopuri ceva mai ieftine. Un exemplu este un ASUS cu AMD Ryzen și ecran de 15,6 inci. Are cel mai bun preț și-l poți cumpăra de aici.

Telefoane pe care eMAG le bagă la reducere

Huawei P30 Lite a fost lansat în primăvară. Are 128 GB spațiu de stocare și un preț bun. Îl poți cumpăra de aici.

Are și iPhone Xr preț redus. E versiunea cu 64 GB spațiu de stocare, are ecran de 6,1 inci și rulează cel mai nou iOS. eMAG îl listează cu un cadou acum. Îl poți cumpăra de aici.

Unul dintre cele mai bune telefoane de anul acesta este însă Samsung Galaxy S10. A fost lansat în primăvară și vestea bună e că prețul a scăzut chiar și la eMAG. E disponibil cu 8 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Îl ai aici cu mare reducere.

Citește și:
Etichete: