08 mart. 2019 | 11:38

Ofertă pentru Razer Phone 2: de ce a ajuns prețul atât de jos

ACTUALITATE
Ofertă pentru Razer Phone 2: de ce a ajuns prețul atât de jos
Florin Cașotă / PLAYTECH

Când Razer a intrat pe piața telefoanelor, a promis un model de gaming. Până acum a livrat două, dar viitorul diviziei e incert. Totuși, te poți bucura de niște reduceri considerabile.

Razer Phone 2 e cel mai nou telefon al companiei și oferă un hardware foarte bun, dacă te preocupă jocurile video pe smartphone. Compania susține că oferă o performanță sporită cu aproximativ 30% față de predecesor, datorită combinării componentelor de top cu un nou sistem de răcire. Folosește platforma Qualcomm Snapdragon 845, cu procesorul grafic Qualcomm Adreno 630 (GPU), și are sistemul de răcire Razer bazat pe camere de vaporizare.

Astfel, ar trebui să ofere cele mai bune rezultate din industrie. Mai mult, Razer Phone 2 are 8 GB de memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și slot microSD ca să sporești stocarea până la 1 TB.

Ecranul este de tip IGZO LCD de 5,7 inci la rezoluție 2K cu o rată de refresh de 120 Hz. Da, are și cameră: una de 12 MP f/1.7 wide (adică unghi clasic de cuprindere) și una de 12 MP f/2.6 telefoto. Camera de selfie este de 8 MP f/2. Totuși, foarte probabil, nu vei cumpăra acest telefon pentru performanțele foto.

Acum, telefonul intră la reducere mare și în România. Asta pentru că se vehiculează renunțarea la afacerea cu telefoane. Compania a spus, deocamdată, că nu e cazul, doar că a reorganizat lucrurile ca să-și concentreze atenția pe dezvoltare. Mai mulți angajați au fost concediați sau au plecat de bună voie. Că vom avea un Razer Phone 3 sau nu, Phone 2 e la reducere și mai jos găsești de unde îl poți cumpăra.

Reducere la Razer Phone 2 în România

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele