Oferte eMAG cu telefoane de la 400 de lei înainte de Crăciun

Oferte eMAG cu telefoane de la 400 de lei înainte de Crăciun

eMAG are o perioadă plină cu reduceri. Sunt acoperite toate categoriile, de la telefoane la electrocasnice și jucării. Mai jos ai câteva recomandări.

Până la Crăciun, eMAG are aproape un festival de reduceri. Vedetele zilei de azi sunt electrocasnicele, cu reduceri de 30 sau chiar 40% la aspiratoare, frigidere și mașini de spălat. eMAGIA Sărbătorilor, conform magazinului, îți aduce reduceri de până la 50% la aproape toate produsele, din toate categoriile. Mai jos găsești câteva recomandări.

Reduceri eMAG de care să profiți

Dacă vrei un telefon foarte ieftin, dar cât de cât bun, atunci ai de ales un Nokia 2.2 cu 16 GB spațiu de stocare, 2 GB memorie RAM și un ecran de 5,7 inci. Telefonul e disponibil acum la 400 de lei.

Există un televizor Star-Light cu diagonală de 60 cm, rezoluție HD, pe care eMAG îl are la super preț: e doar 380 de lei dacă îl prinzi încă în stoc.

eMAG are și un Huawei P30 Pro cu 256 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și una dintre cele mai bune camere foto pe care le ai pe vreun telefon. Telefonul a ajuns la un preț foarte bun.

De la Samsung ai cea mai bună variantă de telefon ieftin sub forma lui Galaxy S10e. eMAG are modelul cu 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Va fi actualizat în acest an la Android 10 cu interfața One UI 2.0. Are și două camere foto principale. Îl prinzi cu preț redus acum.

În ofertă există și un iPhone Xs de 64 GB. Are o reducere considerabilă acum. Telefonul beneficiază de două camere foto, un ecran de 5,8 inci și are deja iOS 13. eMAG îl are în nuanța space grey. Îl poți cumpăra de aici cu preț bun.

Nokia 7.2 e un telefon lansat anul acesta, iar eMAG îl are la preț bun. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și primește actualizare la Android 10. Partea mai bună e că-l poți prinde cu preț mic.

Un alt televizor care merită luat în considerare este un Panasonic de 139 cm, rezoluție Ultra HD, panou OLED și sistem de operare. E disponibil acum cu preț redus.

Citește și: