09 dec. 2019 | 09:39

Ofertele eMAG din 9 decembrie: Samsung, Huawei, iPhone cu preț special

ACTUALITATE
Ofertele eMAG din 9 decembrie: Samsung, Huawei, iPhone cu preț special

eMAG bagă cele mai bune reduceri înainte de Crăciun. Nu mai e Black Friday, dar unele prețuri sigur te fac să te simți ca și cum ar fi. Am adunat mai jos câteva produse pe care să le iei în considerare.

Ce se întâmplă în perioada asta pe site-ul eMAG se numește eMAGIA Sărbătorilor. E o campanie tradițională cu prețuri mai mici înainte de Crăciun. Sunt jucării, produse de bricolaj, electrocasnice, dar și multe electronice. Majoritatea produselor au prețuri bune.

Ce poți să cumperi de la eMAG cu preț mai mic

În ofertă există și un iPhone Xs de 64 GB. Are o reducere considerabilă acum. Telefonul beneficiază de două camere foto, un ecran de 5,8 inci și are deja iOS 13. eMAG îl are în nuanța space grey. Îl poți cumpăra de aici cu preț bun.

Samsung Galaxy Note 10 e unul dintre acele telefoane pe care nu le poți ignora. Mai ales dacă vrei un ecran generos, dar și un Android pe care te poți baza. Modelul listat de eMAG are 8 GB memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare și o reducere considerabilă. Prinzi telefonul cu preț mai mic doar în perioada asta.

Un alt telefon care se remarcă în oferta eMAG e Huawei P30 Pro. E telefonul cu cel mai bun zoom optic, are 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Compania îl va actualiza în curând la Android 10. Prețul e mai mic acum.

Când vine vorba de telefoane bune cu preț mic, eMAG are un Galaxy S10e lansat la începutul anului. Are ecran de 5,8 inci, dar are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și va primi în curând actualizare la Android 10. E băgat cu reducere specială.

iPhone 8 Plus cu 64 GB spațiu de stocare a intrat și în această campanie de reduceri. Acest model are ecran de 6,5 inci, două camere foto de 12 megapixeli și a primit actualizare la iOS 13. Unde mai pui că are și scanner de amprentă. E disponibil cu reducere mai mare aici.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele