Ofertele eMAG de care să profiți chiar și înainte de Black Friday

Ofertele eMAG de care să profiți chiar și înainte de Black Friday
Răzvan Băltărețu
Răzvan Băltărețu
09:55 12.11.2019

Cu doar câteva zile înainte de Black Friday, merită trecute în revistă câteva oferte eMAG de care să ții cont. Poți urmări aceste produse și pe 15 noiembrie, posibil să mai scadă prețurile.

eMAG a anunțat deja că are reduceri de Black Friday pe 15 noiembrie. Campania începe în dimineața aceea. Până atunci, sunt însă și alte produse la prețuri bune. Am adunat mai jos câteva.

Ofertele eMAG de care să profiți încă de acum

Acer are un laptop Nitro 7 la eMAG ajuns la un preț mai mic. E un model cu ecran de 15,6 inci Full HD, procesor Intel Core i7, 8 GB memorie RAM și 1 TB de stocare. Placa video dedicată este o Nvidia GeForce GTX 1650. Produsul e disponibil cu reducere aici.

Când vine vorba de telefoane, un Samsung Galaxy S10e, cu 6 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare, două camere foto foarte bune, dar și un preț bun acum e o alegere pe care n-o poți ignora. A fost lansat în primăvară, iar acum a ajuns la mega reducere. E disponibil aici.

Ca telefon, iPhone Xr cu 64 GB spațiu de stocare a intrat acum în campania de reduceri. Acest model are ecran de 6,1 inci, o cameră foto de 12 megapixeli și a primit actualizare la iOS 13. E disponibil cu preț mai bun.

Un telefon ceva mai ieftin de la eMAG este Nokia 7.2. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și primeșt actualizare la Android 10. Acum îl poți avea cu preț bun.

ASUS ROG e o serie de laptopuri de gaming foarte performante. Ai acum un model cu Intel Core i7, versiune de performanță ridicată, ecran de 15,6 inci Full HD, 1 TB spațiu de stocare și placă video dedicată. Iar prețul e mai bun ca niciodată.

Samsung Galaxy A50 e la resigilate la eMAG și are un preț excelent pentru ceea ce poate să facă. Ca idee, are 128 GB spațiu de stocare, ca să nu-ți faci griji că nu-ți ține pozele. Îl găsești aici la preț bun.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI