Ofertele eMAG de Black Friday ca să scapi de grija cadoului de Crăciun

Ofertele eMAG de Black Friday ca să scapi de grija cadoului de Crăciun

Mai este un pic peste o lună până la Crăciun. Avem însă Black Friday la eMAG. Și, dacă tot sunt reduceri, măcar să alegi ceva pentru termen lung.

Dacă ți-ai făcut stocul cu telefoane de Black Friday, dacă ai găsit la eMAG ce căutai în oferta de acum, poate te gândești și la Crăciun. În ultimele două luni din an ar fi bine să te pui pe căutat oferte.

5 produse pe care să le iei de Black Friday de la eMAG și să-ți fie bune și de Crăciun

Nespresso este considerat de mulți ca fiind cea mai bună cafea disponibilă în format capsule. Dacă vrei să faci o surpriză plăcută cuiva care apreciază cafeaua, și te pregătești de acum din timpul Black Friday, chiar și cel mai ieftin model din portofoliul Nespresso face o treabă surprinzător de plăcută. Cel de la eMAG are o presiune de 19 bari, 1260W și o capacitate de 0,7 litri. În plus, vine cu capsule cadou. Aruncă o privire aici și vezi dacă te cucerește.

Departe de a avea cel mai atrăgător nume de pe piață, aceste căști nu sunt nici unele dintre cele mai ieftine. Pe de altă parte, au un design futurist, se aud spectaculos și fac o treabă impresionantă când vine vorba de anularea zgomotului de fond. Nici nu se putea altfel, având în vedere că reprezintă versiunea actualizată a Bose Quiet Comfort 35, unele dintre cele mai bune perechi de căști din toate timpurile conform majorității review-urilor. Autonomia e bună, poate te agăți de ele în campania asta.

Când au apărut primele sisteme audio certificate Dolby Atmos începeau de la o mie de euro și ajungeau cu ușurință la câteva mii. Această certificare face referire la faptul că experiența surround tradițională este amplificată de surse suplimentare de semnal audio ce par să vină din tavan. De Black Friday la eMAG, modelul de la Harman Kardon este unul dintre cele mai accesibile de pe piață, dar vine cu tot ce trebuie, inclusiv o putere totală de 330W și un subwoofer wireless. Vezi cum ți se pare, că produsul e aici.

Știi ce-ai putea lua de Black Friday de la eMAG? O periuță electrică de calitate. E în sine un upgrade semnificativ pentru igiena ta orală, iar Philips are o varietate foarte mare de modele pentru orice buzunar. Periuța se încarcă wireless, are cinci moduri de funcționare și două capete interschimbabile. Astfel, dacă a venit momentul să-ți schimbi capul, nu trebuie să faci o cheltuială suplimentară prea curând. Investește în sănătatea ta sau a altora și vezi ce poți cumpăra.

Față de concurență, Nintendo Switch joacă într-o ligă proprie, acesta este și motivul pentru care s-a vândut atât de bine, chiar dacă nu este la fel de puternică precum alternativele de la Sony sau Microsoft. Dacă faci investiția în această consolă, funcționează la fel de bine acasă, conectată la TV sau în avion, când traversezi oceanul. Ar putea fi cel mai bun cadou pe care ți-l faci.

black friday emag reduceri

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI