Oferte eMAG: telefoane Huawei la preț mic înainte de Huawei P30

Oferte eMAG: telefoane Huawei la preț mic înainte de Huawei P30

Înainte de lansarea Huawei P30, am pregătit o listă cu oferte eMAG la telefoane Huawei pe care să le cumperi fără griji.

Huawei P30 Pro, conform ultimelor informații, va trece de o mie de euro. Prețul e mare, într-adevăr, dar poate de aceea îți vor fi mai la îndemână acestei reduceri de la eMAG. Sunt telefoane Huawei din 2018, încă foarte bune, dar cu prețuri ceva mai mici. Am căutat atât pentru buget, cât și pentru performanțe foto-video.

Ofertele eMAG la cele mai bune telefoane Huawei

O alegere doar pentru buget este Huawei P Smart. Telefonul e la eMAG cu reducere, mereu a fost la preț bun, și e cam cea mai bună afacere pe care o poți face. Are 32 GB spațiu de stocare, 3 GB de memorie RAM și un ecran Full HD, care-i greu de găsit la preț atât de bun. Cumperi telefonul de aici.

Când vine vorba de Huawei, P20 Pro nu poate fi ignorat. Sigur, vine Huawei P30 Pro acum, dar prețul la eMAG e prea bun pentru telefonul din 2018. Are trei camere foto, 128 GB spațiu de stocare și 6 GB de memorie RAM. Telefonul a trecut la cel mai nou Android, așa că te bucuri de cele mai bune opțiuni. Îl poți cumpăra la preț bun de aici.

Nu poate lipsi Huawei Mate 20 Pro, anunțat în toamna lui 2018. Are 6 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și trei camere foto. Poți cuprinde cam tot ce vrei în imaginile tale, iar eMAG are un preț redus. Cumperi telefonul de aici.

Mai poți trece pe listă și un Huawei P20 Lite cu 64 GB spațiu de stocare și cam ceea ce ai avea nevoie de la un telefon fără pretenții. Prinzi telefonul la reducere mare aici.

Desigur, tot pentru buget, mai e și Huawei P20. eMAG îl are constant la reducere și telefonul oferă 64 GB spațiu de stocare, ecran mare, Android nou și 4 GB de memorie RAM. Poți cumpăra acest telefon de aici.

Citește și: