Oferte eMAG pentru OnePlus 7. Cât dai pe cel mai tare telefon chinezesc

Oferte eMAG pentru OnePlus 7. Cât dai pe cel mai tare telefon chinezesc
15:03 31.05.2019

Dacă ești în căutare de oferte eMAG, ei bine, azi e o zi norocoasă. OnePlus 7 Pro e unul dintre cele mai lăudate telefoane. De acum e și în România, iar prețul s-ar putea să fie cel care te surprinde cu adevărat, și nu performanța telefonului.

OnePlus a reușit să se remarce tot mai mult în ultimii ani și-a promis, de fiecare dată, performanță foarte bună pe telefoane, dar preț mic. Așa e cazul și cu OnePlus 7 Pro, cel mai lăudat telefon din ultima lună. De altfel, nici n-au prea fost lansări, iar Galaxy Note 10 vine abia în toamnă.

Oferte eMAG pentru OnePlus 7 Pro, cel mai lăudat telefon chinezesc

Dacă tot vorbim de performanță, poate te interesează modelul cu 12 GB memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare și primești, că e ofertă, o baterie externă de 5.600 mAh și un încărcător auto. Telefonul poate fi cumpărat de aici.

Printre aceste oferte eMAG mai există și modelul cu 8 GB de memorie RAM, iar stocarea rămâne la fel de încăpătoare. Marele avantaj, în acest caz, e prețul.

Un OnePlus 7 Pro Mirror Grey, pentru cele de mai sus erau albastre, nu-i mai scump. Dar primești același pachet de ofertă: încărcător auto și baterie externă de 5.600 mAh, care ți-ar ajunge să-l încarci măcar o dată. Poți profita de ofertă aici.

Vrei un OnePlus 7 Pro ieftin? Printre aceste oferte eMAG există și așa ceva. E vorba de un model gri cu 6 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și aceleași beneficii ca mai sus. Îl poți cumpăra de aici.

Cel mai ieftin OnePlus 7 Pro nu-l găsești însă la eMAG. Așa că am căutat unde. L-am găsit la PC Garage, unde prinzi modelul cu 8 GB de memorie RAM și 256 GB spațiu de stocare la prețul modelului de 6 GB RAM de la eMAG. Acesta poate fi cumpărat de aici, dar ar trebui să te grăbești, că stocul e limitat.

Dincolo de oferte, ce specificații are OnePlus 7 Pro?

  • Ecran de 6,67 inci QuadHD+ AMOLED cu rată de refresh 90 Hz (o premieră)
  • 6, 8 sau 12 GB memorie RAM DDR4
  • 128 sau 256 GB spațiu de stocare (UFS 3.0, adică cel mai rapid standard)
  • Procesor Qualcomm Snapdragon 855 cu opt nuclee (cel mai nou)
  • Trei camere foto pe spate: 8, 16 și 48 megapixeli
  • Cameră pentru selfie: 16 MP
  • Scanner de amprentă în ecran
  • USB-C ca port de încărcare și transfer de date
  • Difuzoare stereo cu tehnologie Dolby Atmos
  • Baterie de 4.000 mAh cu încărcare rapidă Warp Charge la 30 de wați
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI