Oferte eMAG la telefonul care bate Samsung Galaxy S10

Oferte eMAG la telefonul care bate Samsung Galaxy S10
09:56 01.03.2019

Samsung Galaxy S10 e un telefon foarte bun, care oferă, pe piața Android, un mix excelent de design, calitatea construcției și funcționalități. Dar are și lipsuri, după cum am văzut recent. Așa că am căutat la eMAG câteva oferte la acel telefon care-i mai bun.

Dacă vrei un telefon mai ieftin, eMAG are cea mai bună categorie: resigilate. Aici am căutat un iPhone Xs, care, în teste de performanță, a obținut un scor mai bun decât Samsung Galaxy S10. Sigur, testele sunt diferite de folosirea de zi cu zi, dar pe cifre a ieșit mai bine decât modelul Samsung.

Ca hardware, iPhone Xs vine în două versiuni: ecran de 5,8 inci OLED și 6,5 inci OLED. Procesorul A12 Bionic e la fel pe ambele, de asemenea și ansamblul camerelor foto. Un atu al iPhone Xs Max e că poate fi cumpărat cu 512 GB spațiu de stocare (ca Galaxy S10, care e disponibil și într-o versiune cu 12 GB RAM și 1 TB).

Oferte eMAG la iPhone Xs, principalul concurent pentru Samsung Galaxy S10

iPhone Xs de 64 GB e cel mai accesibil model. A debutat în septembrie 2018 si încă e la un preț mare, dar la resigilate îl prinzi cu o reducere considerabilă. Îl găsești disponibil la eMAG.

iPhone Xs Max de 64 GB e un pic mai scump decât modelul mic, dar câștigi acel ecran mult mai mare. E deja disponibil resigilat.

În caz că vrei mai mult spațiu de stocare, cea mai bună opțiune e un iPhone cu 256 GB. O să zici că n-ai nevoie, dar în timp, într-un an sau doi, se strâng fișiere, videoclipuri, poze pe care o să vrei să le depozitezi. Un astfel de model are reducere de câteva sute de lei.

În fine, ca să te simți cu adevărat bazat, există Xs Max de 512 GB spațiu de stocare. Practic, mai scump de atât nu există. Iar acum îl prinzi cu o reducere de aproape 200 de euro față de prețul pe care îl are în general. Îl poți cumpăra de aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI