eMAG a venit cu ofertele excelente: 5 telefoane pe care să le iei imediat

eMAG a venit cu ofertele excelente: 5 telefoane pe care să le iei imediat
09:26 05.04.2019

Înainte de Paște probabil cauți să-ți schimbi telefonul. Ei bine, aceste oferte de la eMAG îți vor pica la fix.

Cele mai bune oferte sunt de Black Friday, dar până atunci mai e mult. Din fericire, la eMAG sunt prețuri bune încă de acum, mai ales la telefoane. Mai jos am ales câteva pe care să le cumperi fără griji.

5 telefoane cu preț bun sau performanțe excelente în ofertele eMAG

Huawei Mate 20 Pro Porsche Design e un telefon impresionant. Are un design diferit de versiunea obișnuită, dar și un hardware mai bun. Ecranul este un AMOLED de 6,4 inci 2K, telefonul e rezistent la apă și acest Huawei are 8 GB de memorie RAM cu 256 GB (există versiune mai scumpă cu 512 GB) spațiu de stocare. E, totodată, unul dintre cele mai scumpe telefoane. Îl poți cumpăra de aici.

Samsung Galaxy S10, cel mai nou telefon al companiei, e la eMAG în mai multe versiuni. De exemplu, poți cumpăra modelul cu 128 GB stocare și 8 GB memorie RAM. Are trei camere foto: telefoto, ultrawide și normal, iar telefonul are un scanner de amprentă integrat în ecran. Îl poți lua acum de aici.

De la competiție, e un telefon impresionant prin preț și performanță. E vorba de Honor View 20. Are procesorul Kirin 980, 6 sau 8 GB de memorie RAM, 128 sau 256 GB spațiu de stocare și un ecran de 6,4 inci Full HD+. Telefonul are și mufă de căști, și port USB-C, iar bateria este de 4.000 mAh. În versiunea cu 6 GB RAM și 128 GB stocare poate fi cumpărat de aici.

Mai e încă un Samsung pe listă: Galaxy M20. E proaspăt în oferta eMAG, are un preț bun și un hardware așa cum te-ai aștepta. Beneficiază de 64 GB spațiu de stocare, 4 GB de memorie RAM, un ecran de 6,3 inci, dar și un port USB-C pentru încărcare. Cea mai bună parte e că telefonul are o baterie de 5.000 mAh. Îl poți lua la un preț bun.

În fine, un Huawei foarte bun, mai ales dacă te uiți la preț. E vorba de Mate 20 Lite, unul dintre acele telefoane care își fac loc în orice top. Are 64 GB spațiu de stocare, un ecran mare, 4 GB de memorie RAM și un ecran de 6,3 inci. Rulează Android și acum are și-o reducere la eMAG. Îl poți cumpăra de aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI