Oferte eMAG: 5 telefoane cu preț mic pe care să le cumperi acum

Oferte eMAG: 5 telefoane cu preț mic pe care să le cumperi acum
08:30 09.04.2019

Din când în când cauți doar un telefon ieftin. Ei bine, cu aceste oferte eMAG s-ar putea să găsești ceea ce îți dorești.

Pe măsură ce sunt lansate telefoane noi, iar prețurile se duc în sus, e interesant de văzut ce mai poți cumpăra cu bani puțini. Din ofertele eMAG am ales câteva telefoane cu Android către care să te orientezi. Nu vor fi ca niște flagshipuri, dar nici nu te lasă fără mii de euro. Își fac însă treaba.

5 telefoane ieftine în oferta eMAG

Samsung Galaxy M20 e un model dintr-o serie nouă a producătorului, iar acum a ajuns la eMAG. Are un preț bun și un hardware așa cum te-ai aștepta. Beneficiază de 64 GB spațiu de stocare, 4 GB de memorie RAM, un ecran de 6,3 inci, dar și un port USB-C pentru încărcare. Cea mai bună parte e că telefonul are o baterie de 5.000 mAh. Îl poți cumpăra de aici la cel mai bun preț.

O alegere doar pentru buget este Huawei P Smart. Telefonul e la eMAG cu preț bun și e cam cea mai bună afacere pe care o poți face. Are 32 GB spațiu de stocare, 3 GB de memorie RAM și un ecran Full HD, care-i greu de găsit la preț atât de bun. Cumperi telefonul la preț bun de aici.

Avem pe listă, de la eMAG, și un ASUS Zenfone 5z. Are 64 GB spațiu de stocare, 6 GB de memorie RAM și cel mai bun procesor din 2018. Telefonul a ajuns acum la reducere de 29% și prețul e excelent pentru ce oferă. Îl poți cumpăra de aici.

Mai poți trece pe listă și un Huawei P20 Lite cu 64 GB spațiu de stocare și cam ceea ce ai avea nevoie de la un telefon fără pretenții. Prinzi telefonul la reducere mare aici.

Pentru buget, eMAG are reducere la Samsung Galaxy J6 Plus. Are 32 GB spațiu de stocare, 3 GB de memorie RAM si un ecran de 6 inci. Telefonul poate fi cumpărat de aici la preț mic.