Oferta RCS-RDS care nu te usucă de bani: cum prinzi un preț excelent

Oferta RCS-RDS care nu te usucă de bani: cum prinzi un preț excelent

Grupul Digi | RCS-RDS are constant diverse oferte, dar rareori una excelentă ca cea de acum. Ca să profiți de ea și să economisești bani, trebuie doar să vrei un abonament.

Grupul Digi | RCS-RDS în concurență cu mai mulți furnizori și operatori telecom din România. De exemplu, concurează pentru cablu cu UPC, în primul rând, iar pentru internet fix cu Orange, UPC și nu numai. Apoi, pe telefonie mobilă, Digi concurează cu ceilalți trei operatori din piață. Acum, pentru internet fix sau cablu, poți prinde o ofertă excelentă.

Oferta RCS-RDS prin care plătești mai puțin

RCS-RDS promite „divertisment 100% și prețuri la jumătate”. Ideea e să comanzi un abonament Digi Net sau Digi TV și beneficiezi de 50% reducere la abonament timp de două luni.

Ce tipuri de abonamente ai? Când vine vorba de TV, e Digi TV. În acest caz, RCS-RDS îți oferă acces la circa 140 de canale TV digitale, primul echipament gratuit și poți adăuga extraopțiunea Digi 4K. Ai acces, totodată, la circa 60 de canale TV online prin aplicație.

Pe internet situația e un pic mai bogată. Ai trei abonamente: Fiberlink 300, 500 și 1000. Primul costă 30 de lei, al doilea 35 lei și ultimul 40 de lei. Implicit, ultimul îți oferă și cea mai bună viteză pe care o oferă RCS-RDS. Altfel, la toate poți profita de ofertă.

Cât despre opțiunea de-a lua și Digi 4K, aceea costă suplimentar (5 lei pe lună). Tot contra cost poți adăuga și HBO (13 lei pe lună, dar ai acces și la HBO Go pe telefon) sau mai ai MaxPak cu 15 lei pe lună și cinci canale TV. Film Now intră tot la extraopțiuni si costă 3 lei pe lună.

Această ofertă RCS-RDS este disponibilă exclusiv online. E valabilă în perioada 11.06.2019 – 31.08.2019. Pot beneficia de ea consumatorii care se abonează la internet sau TV, cum am zis mai sus, în perioada menționată. Discountul de 50% din contravaloarea abonamentului lunar se va aplica în primele două luni, direct pe factură. Ai însă mai multe detalii pe site.

Urmăriți Playtech.ro și pe