Oferta eMAG de care o să profiți enorm: ce se întâmplă când returnezi o comandă

Oferta eMAG de care o să profiți enorm: ce se întâmplă când returnezi o comandă

Ai făcut o comandă, dar obiectele nu sunt pe placul tău? eMAG a introdus un serviciu de care o să profiți enorm în asemenea situații.

eMAG lansează Instant Money Back, un serviciu de transfer instant al banilor prin care clienții care efectuează plăți online cu un card salvat primesc în maximum 30 de minute de la soluționarea comenzii contravaloarea produselor returnate.

Serviciul este disponibil atât pentru cardurile Mastercard, cât și pentru cele Visa. Totuși, cardurile eligibile trebuie să fie emise de instituții financiare din România. Deci nu va funcționa pentru cardurile Revolut.

Cum poți să-ți primești instant banii înapoi

Acest serviciu este disponibil doar celor care au salvat cardul în cont. Pentru a beneficia de Instant Money Back, trebuie să plătești cu unul dintre cardurile salvate deja salvate în contul eMAG sau poți salva un nou card la finalizarea comenzii.

Instant Money Back folosește tehnologia Moneysend dezvoltată împreună cu MasterCard pentru a facilita transferul rapid de bani între cardurile de credit sau debit Mastercard sau Maestro și tehnologia Visa Direct dezvoltată de Visa pentru a permite transferul rapid de bani pe cardurile Visa debit și Visa Electron.

Serviciile sunt furnizate prin intermediul procesatorului de plăți online PayU și a băncii certificate pentru acest tip de tranzacții, Alpha Bank Romania.

„Am identificat nevoia consumatorilor de a primi rapid contravaloarea produselor returnate și ne-am dorit să răspundem acestei necesități cu un serviciu care le poate ușura considerabil viețile”, spune Roxana Petre, Business Development Manager Mastercard România.

În mod normal, returnarea banilor, în cazul unei plăți cu cardul, se face în una sau două săptămâni. În UE ai dreptul de a returna produsele achiziționate on-line în termen de 14 zile, pentru a beneficia de rambursarea integrală a sumei plătite. Nu ai nevoie de un motiv special pentru a face acest lucru, e suficient să te răzgândești.

Citește și:
Etichete: