15 oct. 2019 | 10:04

Oferta eMAG la telefoane pentru 15 octombrie: Samsung, Huawei și nu numai

Ghidul cumpărătorului
Oferta eMAG la telefoane pentru 15 octombrie: Samsung, Huawei și nu numai

Sunt extraordinar de multe telefoane cu Android, așa că te înțeleg dacă ți-e greu să alegi ceva. Din fericire, lista asta ar trebui să te ajute. Ai Samsung, Huawei și nu numai la eMAG.

Dacă preferi un telefon de la eMAG, sunt o mulțime de modele din care să alegi. Inclusiv cele mai noi modele iPhone sunt acum listate. Totuși, prețurile mai bune le ai la Samsung, Huawei și alte câteva branduri puternice. OnePlus, de exemplu, livrează un hardware foarte bun la un preț decent.

Telefoane pe care să le iei fără regret de la eMAG

Huawei, prin divizia Honor, listează în România View 20. Acum a ajuns la un super preț la eMAG. Unde mai pui că are 256 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și o cameră foto de 48 megapixeli. Are preț de zile mari aici.

Noua serie Galaxy A de la Samsung e excelentă. Ai telefoane la orice nivel de preț și vestea mai bună e că funcționează foarte bine. De exemplu, Samsung Galaxy A30 are 64 GB spațiu de stocare, un ecran bun și generos, dar și cameră foto decentă. Îl găsești cu preț foarte mic.

Nici Motorola nu se descurcă rău. De exemplu, Moto One Vision. eMAG tocmai l-a băgat în ofertă și e de senzație. Are 128 GB spațiu de stocare, un ecran cum n-ai mai văzut și cameră de 48 MP. Îl poți cumpăra de aici.

OnePlus 7T e un telefon cu preț excelent pentru ce hardware are. Ai un ecran de 6,55 inci Full HD+ AMOLED cu rată de refresh 90 Hz, 8 GB memorie RAM și 128 GB stocare. Are trei camere principale și-o baterie de 3.800 mAh. OnePlus 7T e aici cu același preț ca-n afară.

Huawei P30 Pro listat de eMAG e un telefon pe care nu-l poți trece cu vederea. Are 256 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și unele dintre cele mai bune camere de pe piață. Totodată, telefonul va primi Android 10, cel mai nou sistem de operare dezvoltat de Google. Prețul mai mic ca niciodată e aici.

În fine, o ultimă recomandare de la eMAG este Samsung Galaxy Note 9. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, un ecran foarte bun și două camere foto. Are și cea mai bună interfață de pe Android. Îl găsești cu preț bun acum.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele