11 dec. 2019 | 12:30

MX Master 3 și MX Keys de la Logitech, performanță puternică și fiabilitate [P]

ACTUALITATE
MX Master 3 și MX Keys de la Logitech, performanță puternică și fiabilitate [P]

Cine a zis că roata nu poate fi inventată a greșit. A reușit Logitech cu rotița de scroll de la MX Master 3, MagSpeed, ce oferă o experiență de scrolling ultra-rapidă și ultra-precisă. Dacă ești programator, designer, arhitect, inginer și alt utilizator avansat, cu siguranță, vei aprecia folosirea mouse-ului MX Master 3, dar și a tastaturii MX Keys, combo-ul perfect.

Mouse-ul Logitech MX Master 3 Wireless dispune de viteză și precizie ridicată, iar designul atent realizat oferă confortul necesar pentru zilele lungi de muncă, asigurând poziția ideală pentru mâna și încheietură. MX Master 3 vine echipat cu senzorul de înaltă precizie Darkfield 4,000 DPI care se adaptează pe toate suprafețele, de la lemn la sticlă.

De asemenea, are o baterie reîncărcabilă care rezistă până la 70 de zile cu o singură încărcare, iar o încărcare de doar trei minute îți asigură o zi întreagă de folosire. Funcționând pe bază de electromagneți, MX Master 3 permite parcurgerea în mod silențios a mii de linii în câteva secunde. MX Master 3 este cu 90% mai rapid decat alt mouse fără rotița electromagnetică și cu 87% mai precis decat MX Master 2S.

Mouse-Logitech-MX-Master

Tastatura-Logitech

Mouse-ul poate fi configurat în funcție de necesitățile tale pe aplicații precum Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome, Safari, and Microsoft Word, Excel, PowerPoint și Edge.

La MX Master 3, zonele de contact sunt alunecoase în timp ce zonele de grip sunt gândite anatomic. Rotița laterală face minuni pe scroll-ul orizontal. Noutatea față de generația anterioară, pe lângă rotița magnetică, este încărcarea de tip USB-C, valabilă și pentru tastatura MX Keys.

Dacă folosești MX Master 3 împreună cu MX Keys putem spune că ai parte de combo-ul perfect. Logitech MX Master 3 și MX Keys sunt compatibile cu sisteme de operare precum Windows, Mac și Linux. Mouse-ul și tastatura dispun de tehnologia Logitech Flow care permite să transferi fără efort, de pe un calculator pe celălalt documente, imagini și foldere.

Mouse-Logitech

Cum MX Master 3 se poate conecta în același timp pe trei device-uri, e mult mai simplu să îți gestionezi workflow-ul printr-o simplă mișcare de cursor de pe un ecran pe altul. Proiectate și construite pentru a susține ore întregi de utilizare, Logitech MX Master 3 și Logitech MX Keys dispun de un încărcător rapid de tip USB-C și un design și finisaj premium pentru a da un aspect mai elegant și modern spațiului de lucru.

Tastatura Logitech MX Keys Advanced Wireless oferă o experiență premium de tastare, cu timp de răspuns rapid și confirmare tactilă. Are iluminare inteligentă ce detectează mișcarea mâinilor și ajustează automat gradul de luminozitate în funcție de cantitatea de lumină din cameră.

Pentru a prelungi durata de viață a bateriei și pentru a diminua un posibil disconfort vizual se închide automat când nu este utilizată. De asemenea, opțional, este disponibil un palm rest detașabil pentru versiunea Logitech MX Keys Wireless Plus, pentru un plus de confort în utilizarea tastaturii. Produsele sunt disponibile în magazine precum Emag, Altex sau Media Galaxy.