Laptopuri și telefoane ieftine la eMAG: ultima zi cu reduceri masive

Laptopuri și telefoane ieftine la eMAG: ultima zi cu reduceri masive

Tradițional, toamna e un sezon cu o mulțime de lansări de produse noi. Dar vestea mai bună e că cele vechi intră la reducere. Așa iei iPhone mai ieftin, laptop de gaming sau chiar electrocasnice. eMAG are Revoluția Prețurilor în această perioadă și prețurile sunt excelente.

Odată cu Revoluția Prețurilor, eMAG a promis reduceri de până la 60%. A inclus aproape toate categoriile pe care le are în general. Sunt acum laptopuri, computere, telefoane, fashion, rechizite, electrocasnice și chiar mobilă. Mai jos am adunat câteva laptopuri și telefoane pe care să le cumperi sau măcar să le iei în calcul.

eMAG aduce telefoane și laptopuri la prețuri mai mici

Laptopul care se remarcă dintre toate este un ASUS ROG Strix cu Intel Core i7, a noua generație, 4,5 GHz frecvența de operare, 15,6 inci ecranul Full HD și 8 GB de memorie RAM. Totodată, laptopul are și 256 GB stocare pe SSD și o placă grafică Nvidia GTX 1660Ti. Prinzi acest produs cu super preț aici.

Dacă nu vrei încă un iPhone 11, cea mai bună alegere e modelul de acum un an: iPhone Xr. Telefonul are acum reducere la eMAG. Beneficiază de 64 GB stocare, o cameră foto foarte bună, Face ID și va primi iOS 13. Îl prinzi aici cu reducere de zile mari.

O surpriză plăcută de fiecare dată a fost seria Nitro de la Acer. Așa e cazul și cu Nitro 5 cu Intel Core i7, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB de memorie RAM și 1 TB de stocare. Unde mai pui că are o placă video Nvidia GTX 1060 cu 6 GB memorie. Vestea mai bună e că laptopul are o reducere masivă acum.

Dacă vrei un telefon cu Android, ar trebui să arunci o privire la OnePlus 6T care-i la reducere la eMAG. Telefonul a fost lansat în toamna lui 2018 și încă se descurcă excelent. Are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și încă merge formidabil. Acum primește și cel mai nou Android, astfel că sigur se va bucura de un așa cadou. Îl prinzi la un preț excelent aici.

Samsung Galaxy S10 e la reducere acum

Un laptop fantastic prin design este ASUS ZenBook cu Intel Core i5, ecran de 14 inci Full HD și margini aproape inexistente, 512 GB stocare pe SSD și 8 GB de memorie RAM. E o reducere masivă aplicată produsului.

Totodată, nu poți rata Samsug Galaxy S10 la un super preț acum. eMAG îl listează cu 26% reducere și ca hardware telefonul stă excelent. Are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și trei camere foto ca să surprinzi tot ce-ți place. Îl găsești aici cu cea mai mare reducere.

În fine, mai e un laptop: Acer Aspire 5. Are Intel Core i5, 15,6 inci Full HD ecranul și 256 GB spațiu de stocare pe SSD. E disponibil la eMAG într-o nuanță deosebită de roșu. Îl găsești cu preț extraordinar aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: