Laptopuri bune la prețuri mici în oferta Black Friday la eMAG

Laptopuri bune la prețuri mici în oferta Black Friday la eMAG
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
16:12 15.11.2019

Dacă ești în căutarea unui upgrade în materie de tehnologie, acest top laptopuri pe care să le cumperi de Black Friday de la eMAG te ajută să iei o decizie inspirată în privința asta.

În fiecare an, de Black Friday, românii sunt asaltați cu reduceri la un număr impresionant de echipamente electronice. Fără excepție, laptopurile sunt deseori reduse. Pentru că vorbim totuși de o investiție semnificativă, ar fi bine fii cât se poate de informat pe marginea subiectului.

Black Friday cu oferte la laptopuri pe site-ul eMAG

Prima recomandare este un laptop de gaming MSI Prestige. Are un procesor Intel Core i7, ecran 4K de 14 inci și 144 Hz rata de refresh, 16 GB memorie RAM și 1 TB spațiu de stocare pe SSD. Vestea și mai bună e că laptopul acesta are placă video dedicată. Îl găsești aici cu reducere consistentă.

Un alt laptop care se remarcă este ASUS ROG Strix cu Intel Core i7. Are ecran de 15,6 inci Full HD și 8 GB de memorie RAM. Totodată, laptopul are și 256 GB stocare pe SSD și o placă grafică Nvidia GTX 1660Ti. Prinzi acest produs cu super preț aici.

Ține cont de Black Friday și de Acer Nitro 7 de la eMAG. E un model cu ecran de 15,6 inci Full HD, procesor Intel Core i7, 8 GB memorie RAM și 1 TB de stocare. Placa video dedicată este o Nvidia GeForce GTX 1650. E disponibil cu reducere aici.

Nu lipsește Lenovo din listă. De Black Friday are în oferta eMAG un model Legion cu ecran de 15,6 inci Full HD, procesor Intel Core i5, 8 GB memorie RAM și 512 GB spațiu de stocare pe SSD. Placa video dedicată este o Nvidia GeForce 1660 Ti. Laptopul e disponibil cu preț redus aici.

În fine, de la ASUS, dacă vrei ceva cu AMD Ryzen de Black Friday, e disponibil un model cu ecran de 15,6 inci, 8 GB memorie RAM, 512 GB stocare pe SSD și o placă video dedicată AMD Radeon R540X. Laptopul are și o reducere considerabilă acum.

black friday emag reduceri

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI