Huawei te tentează cu un nou telefon ieftin care e bun la toate

Huawei te tentează cu un nou telefon ieftin care e bun la toate

Telefoanele de top sunt frumoase, spectaculoase și surprinzător de performante, dar cea mai acerbă luptă din piața de mobile se dă în zona gadgeturilor accesibile, precum Huawei Y6 Pro 2019.

În cazul în care nu ai mai avut de mult timp parte de un nou smartphone din portofoliul Huawei, gigantul chinez a anunțat de curând noul Huawei Y6 Pro 2019. Departe de a avea cel mai atrăgător nume sau unul ușor de ținut minte, gadgetul are toate ingredientele pentru a face valuri pe zona de mainstream și entry-level.

În prima fază, gadgetul ilustrat în imaginile alăturate a fost anunțat doar în Filipine, dar are mari șanse să ajungă în alte colțuri ale mapamondului într-un timp cât mai scurt. Ca public țintă, acesta este menit să concureze de la egal la egal cu Realme C1 și Xiaomi Redmi Go.

Huawei Y6 Pro 2019 este se ascunde în spatele unui panou de 6,1 inci cu o rezoluție nativă de tip HD+. Nu are niciun senzor de amprentă pe spate sau pe față, dar sunt șanse foarte mari să-ți pună la dispoziție un mecanism de autentificare facială.

Creierul întregii afaceri este un SoC Helio A22 cu patru nuclee și o viteză de tact maximă de 2GHz. Lucrează în tandem cu un chipset grafic PowerVR Rogue GE8300. Cantitatea de memorie RAM este egală cu 3GB, în timp ce memoria internă de 32GB s-ar putea să-ți fi suficientă în majoritatea circumstanțelor. Chiar și așa, un slot pentru carduri microSD îți deschide ușa către o capacitate maximă de stocare egală cu 512GB.

Pe partea de captură, telefonul are o cameră principală de 13 megapixeli cu F/1.8, în timp ce amatorii de selfie-uri se vor bucura de eficiența unui senzor de 8 megapixeli cu focus fix și diferiți algoritmi de înfrumusețare artificială. Sistemul de operare preinstalat este Android Pie, dar interfața nativă va fi mascată cu EMUI 9.0.

Acumulatorul care vine la pachet cu fiecare Huawei Y6 Pro 2019 este de 3020 mAh, dar încărcarea prin microUSB în 2019 poate fi considerată fără emoții ca fiind un handicap. Prețul de achiziție pentru el este de 120 de euro și va ajunge în magazine începând cu 23 februarie.

 

huawei y6 pro 2019 2

Citește și: