Festival de reduceri la eMAG: televizoare de la 380 de lei

Festival de reduceri la eMAG: televizoare de la 380 de lei

eMAG continuă campania cu reduceri înainte de Crăciun. De data asta, a intrat cu reduceri de excepție. Asta dacă ești în căutare de produse pe care le poți lua acum la preț mai mic.

eMAGIA Sărbătorilor de la eMAG a ajuns într-o săptămână nouă și prețurile sunt la fel de bune. De data asta am găsit câteva televizoare și telefoane la prețuri foarte bune. Am ales modele ieftine, dar și modele care să-ți placă cu totul.

Ce reduceri ai la eMAG de care să profiți acum

Există un televizor Star-Light cu diagonală de 60 cm, rezoluție HD, pe care eMAG îl are la super preț: e doar 380 de lei dacă îl prinzi încă în stoc.

De la Huawei există un P30 Pro cu 256 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și una dintre cele mai bune camere foto pe care le ai pe vreun telefon. Telefonul, cu această campanie, a ajuns la un preț foarte bun.

De la Samsung există un Galaxy A50 cu 128 GB spațiu de stocare, 4 GB memorie RAM și un ecran de 6,4 inci. Îl poți cumpăra de aici.

Mai poți cumpăra de la eMAG un iPhone Xs de 64 GB, două camere foto, sistem Face ID pentru autentificare facială și-un ecran de 5,8 inci. E disponibil acum cu preț de zile mari.

Samsung are la eMAG și un televizor potrivit. E vorba de un model cu ecran de 108 cm, rezoluție Ultra HD și sistem de operare. Practic, ai un smart TV cu acces la tot felul de aplicații. Îl poți lua cu preț mai mic acum.

Un alt televizor care merită luat în considerare este un Panasonic de 139 cm, rezoluție Ultra HD, panou OLED și sistem de operare. E disponibil acum cu preț redus.

Nu în ultimul rând, din lista eMAG, încă un telefon Samsung. E vorba de un Galaxy Note 10 cu 256 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și un ecran impresionant. Telefonul are și S Pen, ca să desenezi sau să interacționezi cu telefonul într-un mod diferit. E disponibil acum cu preț mai mic.