eMAG a băgat prețuri de zici că-i piața mare de la Obor duminica

eMAG a băgat prețuri de zici că-i piața mare de la Obor duminica
Andrei Simion
Andrei Simion
09:54 19.02.2019

eMAG Stock Busters e numele unei noi campanii de reducere. Acum, prețurile s-au dus și mai în jos, iar magazinul zice că vrea să scape de stocuri.

eMAG Stock Busters e o campania clasică a magazinului online. Susține că vrea să scape de stocuri, așa că bagă reduceri angro. Campania de acum ține între 19 și 21 februarie și sunt incluse toate categoriile de produse pe care le știi deja de la eMAG.

Din tot ce are magazinul în această campanie, am ales telefoane pe care dai banii și nu plângi. Sunt bune, sunt mai ieftine, iar acum sunt la reducere.

Reducerile eMAG la telefoane foarte bune

Primul telefon recomandat a ajuns la un preț excelent. E vorba de OnePlus 6 lansat în vara lui 2018. Are o reducere la eMAG și un hardware foarte bun, unde menționez stocarea de 128 GB, 8 GB de memorie RAM, dar și ecranul de 6,3 inci. Prinzi telefonul la reducere aici.

Nu lipsește un model Samsung: Galaxy A9 care a ajuns la eMAG la un preț mai mic. Are 6 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și patru camere foto. Te vor ajuta toate acestea să faci poze mai bune. Poți cumpăra telefonul chiar acum.

Ar fi păcat să nu pui mână pe un ASUS Zenfone 5z, cel mai puternic telefon al companiei. Are 256 GB spațiu de stocare, 8 GB de memorie RAM și cel mai bun procesor din 2018. De asemenea, ecranul e foarte bun, iar acesta e un plus mereu pentru un telefon. Reducerea e la eMAG și poți cumpăra telefonul de aici.

Nu putea lipsi de pe listă un Nokia 7.1 cu Android Pie, 64 GB spațiu de stocare și un ecran foarte bun pentru prețul pe care îl are acest telefon. Are și 4 GB de memorie RAM, iar camerele foto sunt de 12 și 5 megapixeli. Telefonul e disponibil la reducere aici.

Un telefon intermediar este Pocophone F1 de la Xiaomi. Încă are un preț bun pentru ce oferă: 128 GB spațiu de stocare, 6 GB de memorie RAM și un ecran Full HD. E disponibil cu preț de mare ofertă la eMAG.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI