eMag vrea să golească depozitul înainte de weekend și dă cu preț mic TV-uri Samsung, telefoane Huawei și multe altele

eMag vrea să golească depozitul înainte de weekend și dă cu preț mic TV-uri Samsung, telefoane Huawei și multe altele

Revoluția prețurilor este în toi și eMAG vrea să golească depozitul. Așa că dacă vrei să-ți iei un televizor, un telefon sau un frigider atunci ar fi cazul să profiți de ofertă.

Campania Revoluția Prețurilor de la eMAG a început pe 18 iunie și se va încheia astăzi. Așa că dacă vrei să-ți cumperi ceva atunci ar trebui să te uiți chiar acum. Am selectat pentru tine trei telefoane Huawei pe care ai vrea să le cumperi, trei televizoare Samsung, dar și alte trei electrocasnice.

Trei telefoane Huawei din trei categorii de preț

Huawei Mate 20 Pro este un telefon excelent, cu un sistem de fotografiere performant, o baterie mare și un sistem de încărcare foarte rapid. Are un design premium și nu duce lipsă de nimic, iar acum se află la reducere AICI.

Următorul telefon este dintr-o generație mai veche, dar încă își face treaba foarte bine și în 2019. Huawei P20 Lite are o formă compactă dedicata aproape în intregime ecranului Full HD de 5,84 inch. Fotografierea va fi una de calitate, iar telefonul este destul de performant pentru majoritatea aplicațiilor. Este la un preț bun AICI.

Ultimul din această listă este Huawei P Smart 2019, un model simplu, dar performant, excelent pentru cei care vor un telefon ieftin, dar bun. Are un ecran crestat în formă de picătură, iar pe spate regăsești o cammeră foto AI duală de 13 + 2 MP, ce-ți oferă un bokeh natural portretelor. Dacă-l cumperi de AICI primești cadou și un încărcător auto.

Trei televizoare Samsung pentru toate buzunarele

Atunci când îți iei un televizor trebuie să te gândești la mai mulți factori, unul dintre cei mai importanți fiind rezoluția panoului.  De aceea îți recomandăm acest televizor Samsung dacă dorești un TV cu o diagonală mai mică și ce redă imaginea la o calitate Full HD.

Mai departe, ridicăm ștacheta la 4K și ajungem la acest model care este redus cu aproape 50%. Are o diagonală de 138 de centimetri, iar filmele, dar și meciurile de fotbal vor arăta excelent în 4k UHD.

Dacă te numeri printre cei care vor să încerce primii noile dispozitive, dacă vor să vadă ei cum arată și cum se comportă un gadget înaintea tuturor, atunci poate ar trebui să cumperi acest TV Samsung QLED cu o rezoluție 8K. Numai să te asiguri că ai loc unde să-l pui în sufragerie pentru că are o diagonală de 189 de centimetri.

Dacă vrei altceva mai practic și pentru casă atunci îți aduc aminte că programul rabla pentru electrocasnice nu s-a încheiat și poți să primești niște reduceri consistente. Poți să-și cumperi acest aparat de aer condiționat, sau poate acest frigider de la Arctic și, de ce nu, o mașină de spălat rufe de la Daewoo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: