eMAG bagă reduceri nebune la început de an: Samsung, Huawei și nu numai

eMAG bagă reduceri nebune la început de an: Samsung, Huawei și nu numai

Ce an ar fi fost ăla fără reduceri. După campaniile de altfel bune din perioada sărbătorilor, eMAG a venit cu una nouă, pentru 2019, cu promisiunea că reducerile sunt de până la 60%. Am ales câteva telefoane ca să vezi ce prețuri sunt.

Revoluția prețurilor de la eMAG aduce reduceri la numeroase produse, din categoriile cu care, probabil, deja te-ai obișnuit. Ai telefoane, televizoare, electrocasnice mari și mici, dar și jucării, și fashion. Cele mai bune reduceri, ca de fiecare dată, sunt la telefoane. Așa că uite o lista sumară cu recomandări.

Reduceri eMAG la telefoane Samsung și Huawei

Xiaomi Mi 8 Lite e un telefon cu super preț, dar și specificații deosebite. Are 6 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și un ecran de 6,2 inci Full HD+. Partea și mai bună e că are două camere foto, de 12 megapixeli și 5 MP. Iar bateria e de 3.350 mAh. Îl poți cumpăra de aici cu preț bun.

Honor 10 e un smartphone cu 4 GB de memorie RAM și 128 GB, iar eMAG îl are cu reducere de 25%. Ecranul este de 5,84 inci Full HD+ și are două camere foto, 16 și 24 MP. Bateria este de 3.400 mAh, așa că autonomia n-ar trebui să fie o problemă. Prinzi reducerea bună aici.

Nu lipsește un iPhone de pe listă. E un iPhone 8 cu 64 GB spațiu de stocare, 2 GB de memorie RAM și e pe nuanța de culoare roșu. Are și iOS 12, cel mai nou sistem de operare de la Apple. Îl cumperi cu reducerea de 28% de la eMAG de pe site-ul magazinului.

Cu o reducere de 43% la eMAG, Samsung are Galaxy A6 Plus cu 3 GB de memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare. Ecranul este de 6 inci Full HD+ AMOLED. Bateria este de 3.500 mAh. E disponibil cu preț redus aici.

Desigur, nu putea lipsi un telefon premium. eMAG are reducere de 28% la Huawei P20 Pro cu ecran de 6,1 inci, 6 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Partea bună e că are trei camere foto: 40, 20 și 8 MP. Îl prinzi cu preț bun aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: