14 feb. 2019 | 09:40

eMAG continuă seria reducerilor bune: de piatră să fii și tot te încântă

Ghidul cumpărătorului
eMAG continuă seria reducerilor bune: de piatră să fii și tot te încântă

Campania eMAG Crazy Days a intrat într-o nouă zi, dar reducerile au rămas la fel de bune. Dacă n-ai idei de ziua îndrăgostiților, aruncă un ochi peste ce-are magazinul.

Reducerile de Crazy Days de la eMAG vin la tot felul de categorii. Ai prețuri mai mici la electronice și electrocasnice, dar și la produse de bricolaj, fashion și sport, laptopuri, televizoare și îngrijire personală. Dar aici suntem interesați de electronice, în special de telefoane, și de acolo am ales câteva produse care să te încânte.

Telefoane cu preț beton la eMAG de Crazy Days

Prima recomandare de la eMAG e un ASUS Zenfone 5z, cel mai puternic telefon al companiei. Are 256 GB spațiu de stocare, 8 GB de memorie RAM și cel mai bun procesor din 2018. De asemenea, ecranul e foarte bun, iar acesta e un plus mereu pentru un telefon. Reducerea de la eMAG e de 28% și poți cumpăra telefonul de aici.

Samsung Galaxy S9 Plus a ajuns la eMAG cu reducere de 34%. Are 64 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și două camere foto principale. Unde mai pui că deja a primit actualizare la Android Pie cu noua interfață creată de Samsung. Poți cumpăra telefonul de aici.

De la Huawei, cu o reducere de 37%, e un Huawei P20 în nuanța de culoare Twilight. Are 4 GB de memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și procesorul Kirin 970. Ai și două camere foto. Telefonul poate fi cumpărat de aici.

Nu putea lipsi de pe listă, cu o reducere de 35% la eMAG, un Nokia 7.1 cu Android Pie, 64 GB spațiu de stocare și un ecran foarte bun pentru prețul pe care îl are acest telefon. Are și 4 GB de memorie RAM, iar camerele foto sunt de 12 și 5 megapixeli. Telefonul e disponibil la reducere aici.

Avem și un Samsung: Galaxy A7. Are reducere de 10%, dar prețul e încântător oricum. eMAG are versiunea cu 64 GB spatiu de stocare, 4 GB de memorie RAM și un ecran de 6 inci. Poți să-l prinzi la preț bun aici.