Reduceri nebune la eMAG: oferte crazy la telefoane, televizoare eMAG

Reduceri nebune la eMAG: oferte crazy la telefoane, televizoare eMAG

eMAG are campania excelentă de reduceri înainte de 14 februarie. Dacă vrei să faci un cadou cu adevarat deosebit, atunci listele acestea cu produse te vor ajuta enorm.

Campania eMAG Crazy Days a început pe 8 februarie și acum nu mai ai foarte mult timp la dispoziție ca să profiți de oferte. Sunt electronice, electrocasnice, produse de bricolaj, dar și ceva oferte pentru cei interesați de sport sau mobilă pentru casă. De asemenea, există o listă consistentă de telefoane și televizoare. Dintre toate acestea am ales câteva produse peste care să arunci o privire.

Oferte eMAG deosebite în campania Crazy Days

Primul telefon recomandat a ajuns la un preț excelent. E vorba de OnePlus 6 lansat în vara lui 2018. Are o reducere de 31% la eMAG și un hardware foarte bun, unde menționez stocarea de 128 GB, 8 GB de memorie RAM, dar și ecranul de 6,3 inci. Prinzi telefonul la reducere aici.

Cauți un laptop foarte bun? Nu mai căuta, e aici. E vorba de modelul Acer Predator Helios 300 cu o reducere imensă de 33%. E de gaming, dar merge pentru orice. Are ecran de 15,6 inci Full HD, procesor Intel Core i7, 8 GB de memorie RAM și o placă video Nvidia cu 4 GB de memorie RAM. În campania eMAG, laptopul a ajuns la un preț excepțional.

În 2018, am testat câteva televizoare Philips. Recomandăm acum un model deosebit de la eMAG. E vorba de un smart TV Philips cu Android, ecran de 139 cm, rezoluție 4K și sistem Ambilight ca să intri cu totul în divertisment. Îl prinzi în campania eMAG cu reducere de 30% și la ce oferă e un preț excelent.

Avem și un telefon Samsung. E vorba de modelul Galaxy A9 care a ajuns la eMAG la un preț mai mic. Are 6 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și patru camere foto. Te vor ajuta toate acestea să faci poze mai bune. Poți cumpăra telefonul chiar acum.

În fine, un televizor pentru nostalgici: Nei. E 4K, are o diagonală de 109 cm și e suficient de bun mai ales că vine cu o reducere de 37%. Îl poți cumpăra de la eMAG acum cu un preț deosebit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: