eMAG vine cu prețuri de senzație la telefoane Samsung și Huawei

eMAG vine cu prețuri de senzație la telefoane Samsung și Huawei

Cu puțin înainte de lansările de primăvară, prețurile se duc în jos. E și normal. eMAG nu face notă discordantă, iar la telefoane Samsung și Huawei sunt prețuri excelente.

Cel mai eficient, când cauți un telefon nou, e să alegi pe producător. De exemplu, la eMAG, sunt telefoane premium de la Huawei ca Mate 20 Pro sau P20 Pro, dar și versiuni Lite mai ieftine. La Samsung, aceeași poveste. eMAG adună sub acest brand tot ce are compania mai bun sau mai ieftin de oferit, de la Galaxy A7 până la Samsung Galaxy Note 9.

Telefoane Samsung și Huawei cu preț excelent la eMAG

Samsung Galaxy S9 Plus a ajuns la eMAG cu reducere considerabilă. Are 64 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și două camere foto principale. Unde mai pui că deja a primit actualizare la Android Pie cu noua interfață creată de Samsung. Poți cumpăra telefonul de aici.

De la Huawei îți recomand un P20 în nuanța de culoare Twilight. Are 4 GB de memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și procesorul Kirin 970. Ai și două camere foto. Telefonul poate fi cumpărat de aici la preț bun.

De la Samsung, că tot am zis de el, e un Galaxy A7. Magazinul are versiunea cu 64 GB spatiu de stocare, 4 GB de memorie RAM și un ecran de 6 inci. Poți să-l prinzi la preț bun aici.

Huawei P20 Lite e, de asemenea, o alegere excelentă. A fost anunțat în primăvara lui 2018, are 64 GB spațiu de stocare și un design apropiat de al telefoanelor premium. eMAG îl are cu reducere – îl prinzi cu un preț mai mic.

Samsung Galaxy A9 se remarcă prin modulul camerelor foto, unde sunt patru senzori. Are 6 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Te vor ajuta toate acestea să faci poze mai bune. Poți cumpăra telefonul chiar acum.

Huawei Mate 20 Lite e un alt model cu preț bun la eMAG. Are 64 GB spațiu de stocare, un ecran de 6,3 inci Full HD+, dar și 4 GB memorie RAM și două camere foto principale. Îl prinzi cu preț mic de aici.

Ca telefon mare, și premium, nu putea lipsi din oferta eMAG un Samsung Galaxy Note 9. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB de memorie RAM și două camere foto pe spate. Nici camera de selfie nu-i de ignorat. Unde mai pui că deja primește cel mai nou Android, iar prețul a scăzut foarte mult.

Citește și: