Oferte eMAG mai bune decât de Crăciun: cum iei de la resigilate mai ieftin

Oferte eMAG mai bune decât de Crăciun: cum iei de la resigilate mai ieftin

eMAG a băgat prețuri nebune de Black Fridau sau Crăciun, iar acum e vremea resigilatelor. Partea bună e că prețurile sunt mai jos decât la o promoție obișnuită, iar produsul e la fel de bun.

eMAG a avut o campanie bună la început de an. Dacă ai ratat-o, poți sta cu ochii pe categoria de resigilate. Acolo sunt produse care au fost returnate, dar încă au garanție și încă funcționează excelent. Mai jos am adunat câteva pe care să le iei în calcul.

Ofertele eMAG la resigilate care te fac să îți cumperi ceva

Samsung Galaxy Note 9 e un telefon pe care n-ai cum să-l ratezi. A fost anunțat cu cel mai bun hardware de la Samsung. eMAG îl are cu super preț la resigilate. Are 6 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și primește cel mai nou Android. Aici pui mâna pe el la un super preț. 

Ca laptop, există modelul ASUS TUF cu ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB de memorie RAM, procesor Intel Core i7 și o placă video dedicată Nvidia GeForce GTX 1050 cu 4 GB de memorie RAM. Fie că vrei gaming, fie că vrei cea mai bună performanță, merită să profiți de prețul excelent pe care îl are acest laptop la eMAG. Dacă îl iei de la resigilate, chiar e chilipir.

Dacă vrei de la eMAG, cu preț excelent, un telefon fenomenal pentru poze, n-ai decât să alegi Huawei Mate 20 Pro. Are 6 GB de memorie RAM, spațiu de stocare de 128 GB și un ecran de 6,4 inci OLED. Telefonul a fost anunțat în toamna lui 2018 cu cel mai nou Android. Îl prinzi la ofertă bună aici.

Mai e încă un laptop pe listă. E vorba de modelul Legion Y530 de la Lenovo. E pentru gaming, dar și pentru orice altceva unde ai nevoie de performanță. Are ecran de 15,6 inci Full HD, procesor Intel Core i5 și 8 GB de memorie RAM. Placa video dedicată e Nvidia GTX 1050 Ti. Prețul la eMAG, la resigilate, e și el excelent. Îl poți cumpăra de aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: