14 nov. 2019 | 11:16

eMAG nu le mai ține secrete: reduceri de Black Friday dezvăluite azi

ACTUALITATE
eMAG nu le mai ține secrete: reduceri de Black Friday dezvăluite azi

eMAG a dezvăluit o nouă listă cu produse la preț redus de Black Friday. Le-am adunat aici, ca să-ți fie mai ușor să le pui în coș. Și ar trebui să te îngrijești de cont, să fie pus la punct.

eMAG a dezvăluit câteva dintre produsele care vor intra la preț bun de Black Friday. Pe cele din catalog ți le-am arătat deja, din 13 noiembrie, acum sunt cele din 14 noiembrie. Vor mai fi câteva de-a lungul zilei.

Black Friday la eMAG: produsele care vor fi la mega reducere

Rowenta are în oferta eMAG de Black Friday un aspirator de 750 wați, de 1,5 litri și fără sac. Îl vei putea cumpăra cu 200 de lei.

O combină frigorifică Arctic e acum cu reducere de 39%. Astfel, e vorba de un model de 262 litri, clasa energetică A+ și o înălțime de 170,5 cm. Prețul de Black Friday va fi de 600 de lei.

Intră și un telefon Samsung cu reducere de 63%. E vorba de un Samsung Galaxy A10 cu 32 GB spațiu de stocare și un card microSD de 32 GB inclus. Prețul de Black Friday va fi de 200 lei.

Tot de la Samsung mai este un televizor de 108 cm, smart, cu rezoluție 4K și acces la o mulțime de aplicații. Reducerea este de 37%. Unde mai pui că va avea preț de 1.000 de lei.

Dintre laptopuri, eMAG va avea un preț bun la un HP. Are ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare și-o placă video dedicată. Prețul va fi de 2.000 de lei, cu reducere masivă vineri.

Ce să faci cu aceste reduceri înainte de 15 noiembrie

Lista asta de produse de la eMAG e inutilă, dacă aștepți dimineața de Black Friday să cumperi ceva. În schimb, îți recomand să urmezi câțiva pași simpli din ghidul de supraviețuire ca să prinzi ceva.

Înainte de toate, să ai cont. Apoi, e bine să fii sigur că ți-ai completat toate datele necesare în cont. De la nume și prenume la adresă de livrare și orice alt detaliu care te-ar putea întârzia la momentul Black Friday ar trebui să fie deja în cont. Astfel, tu va trebui doar să arunci o privire rapidă pe detalii înainte să treci la pasul următor. La adresă, cel mai bine o introduci pe cea unde crezi că vei fi când vine comanda.

eMAG promite că livrează rapid, până pe 28 noiembrie cele mai multe comenzi. Dacă nu vrei să comanzi din fața unui laptop sau PC, poate ar trebui să te gândești să instalezi aplicația eMAG. Ai totul la îndemână direct în telefon și poți comanda de oriunde te-ai afla.

Nu uita nici de detaliile cardului bancar. Pentru asta, trebuie să ai detaliile salvate deja în cont și, evident, să te asiguri că ai bani pe card. Ține minte că promoții bune și oferte apar pe tot parcursul perioadei de Black Friday.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele